Koop Iptv

De Formuler IPTV! De meest gewilde IPTV ontvangen op het markt tot nu toe. De beste en stabielste draaiende Android box op het markt. Met zijn 1 GB ram geheugen is hij razend snel bij het zappen van iptv zenders. De ontvanger heeft ook een ingebouwde WiFi Ontvanger die een heel goed ontvangst heeft als geen ander ontvanger. Hij werkt op Android Kitkat 4.4 en draait heel stabiel op deze ontvanger. Deze word door ons echt aangeraden. Wilt u zorgeloos IPTV ontvangen? Zenders bekijken met een snelle zapp functie of een overzichtelijke video on de mand systeem? Dan is dit de juiste keuze die u kunt maken.

Formuler IPTV bied ook aan:

  1. HDMI Kabel
  2. IR-Oog (dit houd in dat u de Formuler IPTV kan verbergen en alleen een infrarood oog hoef te plaatsen)
  3. Ophang beugel voor de Formuler IPTV te verbergen achter uw TV.
  4. 2 Stuks Batterijen.

U hoeft dus niks extra’s aan te schaffen wat bij meeste ontvangers wel van toepassing is. Wij bieden daarom ook 24 maanden garantie voor de Formuler IPTV. Ook bieden wij aan 14 dagen proberen niet goed geld terug garantie. Wij zijn zo zeker dat u word weggeblazen van deze iptv ontvanger.

Ook deze model ‘IPTV’ de Ultra HD 4K Technologie met haar scherpe beeld. Met onze Exclusive IPTV Pakket kunt u haarscherp van de IPTV genieten. Ook kunt u 4K Films streamen met een zeer scherp beeld. Dit is echt the future of television. Bekijk hier onder de specificaties en de video die door de ontwikkelaars van Formuler IPTV op YouTube is geplaatst.

Ik wil de beste keus?

Wilt u de beste keus maken? Zonder zorgen? De uiterste kwaliteit beleven van IPTV? Koop dan bij Koopiptv.nl een All in One pakket. Bestel hier er één. Stop met veel betalen en beleef kwaliteit voor heel goedkoop.

OFF

Categories: Webwinkel

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930