Krultang

Een krultang gebruiken voor krullend haar

Om je haar mooi te krullen kan je perfect een krultang gebruiken die je haar dan mooie krullen geeft. Een krultang wordt erg heet dus daar moet je wel voor oppassen. Het is erg efficiënt om te gebruiken want door de hitte kan je mooie krullen maken en dan wil je natuurlijk het liefst dat de krullen lang blijven zitten. Het kan ook voorkomen dat je het niet goed hebt gedaan en dat er een kleine slag in je haar zit. Krultangen zijn de laatste paar jaren veranderd want je hebt er nu zelfs verschillende hittestanden op zitten. Als je haar vochtig is en je gaat dan je haar krullen, dan kan je haar verbranden. Een krultang is zo heet dat het je haar kan verbranden als je het te lang op je haar houdt. Als je dik haar hebt moet je de temperatuur op ongeveer 220°C want dan werkt het beter wanneer je je haar krult.

Makkelijk je haar stijl maken met een stijltang

Met je krultang kan je je haar krullen en zo makkelijk is het ook met een krultang. Met een stijltang kan je goed je haar stijl maken door het tussen de klemmen te doen. Als je vaak je haar gaat stijlen, dan heeft het goede bescherming en verzorging nodig. Het is belangrijk om een stijltang te kopen die gemaakt is van kwalitatief hoogwaardige materialen die je haar goed beschermt tegen hitte. Een stijltang van goede kwaliteit word vooral bepaald door het materiaal van de platen die je haar stijlen. Om te bepalen welke stijltang je moet kopen moet je je afvragen hoe vaak je de stijltang gaat gebruiken. Zo kan je bepalen van welk materiaal de stijltang moet zijn. Stijltangen die van goede kwaliteit zijn, zijn vaak gemaakt van keramische platen of titanium platen. Voor dik haar is het beter om titanium platen te gebruiken, want die zijn steviger. Voor dunner haar kan je keramische platen gebruiken, want die zijn zachter en ook goedkoper. Klik hier en bestel direct een goede föhn.

Handige mode lifehacks

Krultangen, Stijltangen zijn eigenlijk bedoelt voor je haar maar je kan het ook voor veel meer verschillende dingen gebruiken. Als je op vakantie bent en je wil iets leuks aan doen maar het is niet gestreken en er is geenstrijkijzer is de buurt, dan kan je voorzichtig een stijltang gebruiken die je kleding weer kreukvrij maakt. Hoge laarzen zakken vaak in en dak blijft het model niet meer mooi, dan kan je er oude kranten in leggen die je laarzen mooi rechtop houden. Voor de beste beautyproducten kan je perfect terecht bij Ogé Exclusive die hoogwaardige beautyproducten aanbieden.

 

OFF

Categories: Links

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930