Kunst in huis is niet duur

Nederland heeft een rijke geschiedenis en veel mensen kiezen ervoor om de kunst van oude meesters aan de muren te hangen. Dit soort werken zijn echter niet te betalen en dus kiezen veel mensen ervoor om het niet te doen. Dat is zonde en totaal niet nodig. Kunst kan best betaalbaar zijn, echter niet in de vorm van schilderijen. Dit soort schilderijnen zijn namelijk niet gemakkelijk na te maken, doordat er zoveel kleuren en lagen gebruikt worden. In deze blog geef ik je een aantal tips hoe je op een betaalbare manier kunst aan de muur kunt krijgen. Waarschijnlijk is dit niet één van je favoriete manieren, maar wel één van de meest goedkope en best lijkende manieren waarmee je kunst aan de muur kunt krijgen. Zonder verder gedoe, hierbij twee tips die jij kunt toepassen om kunst aan de muur te krijgen van de oude meesters.

Tip 1: Posters

Ik hoor je denken: 'posters, die had ik vroeger op mijn kamer hangen als kind, wat moet ik nu met posters?'. Posters zijn allang niet meer van de flimsige kwaliteit van vroeger. Tegenwoordig heb je hele mooie posters, waar je daadwerkelijk wat aan hebt en die daadwerkelijk een toegevoegde waarde zijn. Posters van kunstenaars, worden vaak kunst posters genoemd en heten eerder reproducties dan posters. Ze zijn meestal van fantastische kwaliteit en ik denk dat je zeker posters van deze kwaliteit aan de muur wilt hebben.

Tip 2: Koelkastmagneten

De tweede tip is koelkastmagneten, waarmee je nog veel meer mee kunt dan normale posters. Dit komt doordat posters altijd op één plaats moeten blijven hangen terwijl je met koelkastmagneten veel meer kunt afwisselen. Daarom denk ik dat koelkastmagneten veel interessanter zijn dan posters wanneer je af en toe eens wat anders wilt.

Succes!

Ik wens je ontzettend veel succes bij het inrichten van je woning met kunst. Ik hoop dat deze tips je een beetje helpen en in de goede richting helpen.

OFF

Categories: Kunst

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930