Kunststofbewerking op maat

Bij Acryflex werken enkele echte kunststofbewerking specialisten. Zij bewerken kunststoffen door diverse bewerkingen tot prachtige eindproducten. Hoe gaan we nu te werk? Onze specialisten komen altijd even persoonlijk in contact met u of dit nu telefonisch gaat of met behulp van een afspraak. In deze afspraak wordt er gesproken over de eigenschappen die het eindproduct volgens u moet hebben. Aan de hand hiervan zullen wij diverse kunststof varianten aandragen die voldoen aan deze eigenschappen. Om vervolgens tot het juiste eindproduct te geraken. Zodra het materiaal besproken is zullen wij hieraan de bewerkingen koppelen.

Een van de grootste afnames bij onze firma’s zijn promotiemiddelen. Deze promotiemiddelen ook wel reclame, zijn een vorm van reclame om diensten of producten te prijzen/promoten. Met als grootste doel het verwerven van naamsbekendheid. Wij bewerken niet alleen kunststof, wij kunnen dit ook verder personaliseren. Dit dankzij de diverse druktechnieken die wij in huis hebben. Zo werken wij bijvoorbeeld met een tampondruk, zeefdruk en digitale opdrukken.

Of het nu gaat om kunststof displays op maat, gevel letters, diverse kunststof toepassingen, acrylaat kubusse/showvitrines, sokkels, LED kubussen of logoblokken. Bij ons is alles mogelijk. U kunt heel gemakkelijk een offerte aanvragen door te bellen naar 0164-235950 of mail ons uw idee info@acryflex.nl. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

Tot snel!
Team Acryflex

Acryflex is gespecialiseerd in kunststofbewerking. Wij bewerken diverse kunststof profielen tot prachtige eindproducten. Variƫrend van kunststof displays op maat, frees letters tot kubussen en showvitrines. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze specialiteiten zijn warm buigen, kunststof frezen, kunststof lasersnijden, zagen en polijsten. Ook kunnen wij uw producten voorzien van een bedrukking. Wij beheersen de technieken, zeefdruk en tampondruk.
kunststofbewerking

Auteur: Rianne Bellen, IP adres: 92.68.153.34, Website: http://www.acryflex.nl

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Reclame Tags:

admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930