Lease hier je Amerikaanse pick up!

Pick up leasen

Voor veel auto liefhebbers is een echte Amerikaan rijden een grote droom. Helaas blijft deze droom voor vele liefhebbers een droom door het hoge prijskaartje dat aan een Amerikaan hangt. Maar, deze droom hoeft geen droom meer te blijven! Bij Bos V8 Supercars kun je nu een Amerikaanse pick up leasen!

Met een pick up leasen voorkom je de hoge aanschafprijs, maar kun je wel genieten van de luxe en de rijervaring van een echte Amerikaan. Op een voordelige manier een pick up leasen kan bij Bos V8 Supercars, je betaalt een betaalbaar bedrag per maand.

Een Amerikaan als bedrijfswagen

Ben je een startende ondernemer en ben je op zoek naar een ideale bedrijfswagen? Dan is een Amerikaanse pick-up een goede keus. Door financial lease kun je bij Bos V8 Supercars een Amerikaanse pick up leasen tegen een voordelige optie. Voor ondernemers is de BTW die men betaalt over de financial lease zelfs volledig aftrekbaar! Bij financial lease bij Bos V8 Supercars ben je vanaf de betaling van het eerste termijn de economische eigenaar van de pick up. De Amerikaan zal dan ook debet op de balans staan, waarbij de financiering aan de credit kant zal staan.

Voor startende ondernemers die niet te veel geld kwijt willen zijn aan hun bedrijfswagen, maar toch wel een goede willen is een Amerikaan een zeer goede oplossing. Een zeer degelijke auto tegen een aannemelijke lease prijs.

Bos V8 Supercars

Een pick up leasen kan bij Bos V8 Supercars. Bos V8 Supercars is gespecialiseerd in Amerikaanse auto, met name in Ford trucks. Naast een pick up leasen, kun je ook terecht bij Bos V8 Supercars voor reparaties, kenteken klaar maken en diverse keuringen van de RDW en de APK, tevens kun je er ook terecht voor een TUV keuring.

Meer weten over een pick up leasen bij Bos V8 Supercars? Klik dan hier!

OFF

Categories: Auto's

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930