Legionella bestrijding

Legionella bestrijding

Legionella kan erg gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Een legionella bacterie kan namelijk legionellose veroorzaken. Legionellose is beter bekend als de veteranenziekte. Legionella bestrijding moet hoog op de agenda staan van iedereen die te maken heeft met water. Bijvoorbeeld in een sauna, zwembad, kantoor, hotel of restaurant. Legionella ontstaat wanneer water stilstaat, bij een bepaalde temperatuur. De bacterie groeit dan en kan veel schade veroorzaken. Legionella bestrijding is het doden van de legionella bacterie. De legionella bacterie kan alleen schade veroorzaken wanneer de bacterie via de mond of neus ingeademd wordt. Er ontstaat geen schade wanneer de bacterie gedronken wordt.

 

Bij legionella bestrijding word de bacterie die de legionellose veroorzaakt gedood. De bestrijding van legionella dood de bacterie. Dit moet omdat de bacterie een erge ziekte kan veroorzaken. De veteranenziekte is een ziekte die een erge longontsteking te weeg kan brengen.

 

De longontsteking heeft al meer dan eens doden veroorzaakt. De naam is zelfs afgeleid van de slachtoffers die de ziekte gemaakt heeft. In Amerika was in de jaren 90 een bijeenkomst voor veteranen. De veteranen verbleven allemaal in hetzelfde hotel. De waterinstallatie van het hotel was besmet met legionella. Er kwamen 34 veteranen om door de ziekte.

 

De ziekte is door professionals te bestrijden. Neem contact op met zo’n bedrijf. Een van de professionele legionella bestrijding bedrijven is Purus B.V. Purus B.V. is gespecialiseerd in de bestrijding van legionella door professionele werkzaamheden. Het bedrijf heeft al voor veel organisaties gewerkt. Loodgieters, gemeentes, hotels, zwembaden, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen gingen u voor door met Purus B.V. een afspraak te maken voor de legionella bestrijding. Neem vrijblijvend contact op om de opties te bekijken voor uw organisatie.

OFF

Categories: Business

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930