Lego: het populairste speelgoed

Iedereen die is opgegroeid in de jaren 80 en 90, heeft wel met Lego gespeeld. Als kind kregen we veel Lego met Sinterklaas of Kerst en zelfs onze eigen verjaardag. Maar de Lego ets zijn niet meer zoals vroeger, er is veel veranderd in de tijd dat we zijn opgegroeid. In onze tijd waren de bouwsets nog vrij simpel, maar tegenwoordig zijn deze erg gedetailleerd. En dat is voor ons ouders nog leuker om deze nieuwe Lego sets te kopen voor onze eigen kinderen, want zeg nu zelf, we spelen er zelf ook nog maar wat graag mee.

Met de tijd meegaan
De Lego Groep is ook met zijn tijd meegaat. Bijvoorbeeld het thema Lego Ninjago is compleet online aanwezig, met online games voor op de tablet en tv-series. Hierbij zijn ook allemaal leuke ‘Easter eggs’ verstopt, en zijn er geheime opdrachten, die het voor kinderen leuk maken om met het speelgoed bezig te zijn.

Maar het gaat natuurlijk om het Lego zelf. Lego Ninjago thema heeft veel verschillende leuke voertuigen, huizen vliegtuigen, draken en komt elk seizoen wel met nieuwe sets die je voor je kinderen kan kopen. De tijd dat je alleen een huis kon bouwen met Lego is allang voorbij Nee, nu maak je hele wapenvoertuigen, waar je als kind volledig je fantasie kan laten gaan Wil je als Ninja of piraat spelen? Dan is Lego Ninjago iets voor jou. Neem snel eens een kijkje op www.olgo.nl en koop die leuke bouwset voor je kinderen, die je eigenlijk het liefst voor jezelf wil kopen 🙂

Olgo verkoopt naast de standaard thema’s veel exclusieve sets, je zult daarom speelgoed aantreffen die je in andere winkels niet vindt. LEGO kopen is nooit goedkoop maar bij ons wel vaak goedkoper dan andere winkels.
lego, ninjago

Auteur: olgo, IP adres: 212.238.176.65, Website: https://www.olgo.nl

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Kinderen Tags: ,

admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930