Logistart

Logistart 

Logistart Veiligheidsopleidingen verzorgt opleidingstrajecten binnen het vakgebied logistiek. Dit doen wij ‘in company’ (op de eigen werkplek) door heel Nederland. Daarnaast is Logistart dé specialist in 1-uurs certificeringen. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde docenten die beschikken over jarenlange ervaring en op een toegankelijke manier kennis overdragen. Het doel van Logistart is simpelweg kwalitatief, hoogwaardige opleidingen leveren die op de situatie van de klant zijn afgestemd. Elk traject benaderen wij als maatwerk."
 

Beste Opleider van Nederland!

Bij Logistart werken wij hard om onze klanten tevreden te stellen. Dat zijn geen loze beloften. Dat het echt werkt kunt u zien aan onze gemiddelde klantwaardering van 9.1! Dat stimuleert ons dagelijks om nóg beter te worden in wat we doen. Op basis van deze klantwaardering zijn wij verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie inkoop, logistiek en techniek.
 

Opleidingslocaties in heel Nederland

U kunt altijd een passende opleiding in uw regio volgen. Wij geven onze opleidingen namelijk op vele locaties door heel Nederland. Wij zitten dus altijd bij u in de buurt!
 

In-company opleidingen

Ook in-company opleidingen op uw eigen bedrijf zijn mogelijk, wij komen graag bij u langs voor het verzorgen van een volledig op uw situatie afgestemde maatwerkopleiding om uw personeel te trainen en een heftruckcertificaat,  hoogwerker certificaat of reachtruck certificaat te laten halen.
 
Altijd verzorgd door deskundige docenten, ook op zaterdag, door geheel Nederland, met een uitstekende service en tegen scherpe tarieven.
 
 
OFF

Categories: Business

Digikring


mei 2022
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031