Los het op voordat de problemen verergeren!

Preventief en correctief.

De industrie van tegenwoordig draait steeds minder op mensen, maar steeds meer op machines. De enige manier dat de machines rendabel zijn voor een onderneming is als deze 100% naar behoren werken. Om machines 100% in bedrijf te houden is het van belang deze, regelmatig, te onderhouden. Dit kan door zowel correctief en preventief onderhoud te laten plegen.

Preventief onderhoud.

Een voorbeeld om een machine goed in bedrijf te houden is dus preventief onderhoud. Preventief onderhoud is gebonden aan de draaiuren en de productie van een machine. Als een machine relatief gezien weinig draaiuren maakt is preventief onderhoud overbodig, zeker gezien de machine dan minder belangrijk is voor een onderneming dan een machine waar een bedrijf zijn/haar levensbehoefte van verkrijgt. Preventief onderhoud is gebaseerd op preventie, voorkomen, door de periodieke controle die de machine krijgt is de kans klein dat er grote defecten ontstaan. Kleine mankementen komen snel aan het licht en er wordt voorkomen dat het kleine mankement als een sneeuwbaleffect zich ontwikkeld tot een groot defect dat misschien de machine stillegt. Als de machine stil komt te liggen is de kans groot dat de schade voelbaar is in de onderneming omdat de productie grotendeels platligt. GTD Nederland B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief onderhoud.

Preventief onderhoud van GTD Nederland B.V.

In de uitvoering van preventief onderhoud is kennis en ervaring van verschillende machines van zeer groot belang. De medewerkers van GTD Nederland B.V. hebben jarenlange ervaring en kennis opgedaan in het onderhouden van diverse machines van diverse ondernemingen. Door preventief onderhoud op een juiste manier aan de machines te plegen gaan de machines langer mee en blijft deze dus langer productief voor de onderneming. Door de jaren heen heeft GTD Nederland B.V. zich gepresenteerd als een betrouwbare partner in preventief onderhoud waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

OFF

Categories: Business

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930