Lunchen Delft

Op zoek naar een gezellig restaurant met groot terras waar u kunt lunchen? Delft heeft een groot aanbod aan diverse gezellige restaurants en terrassen. Een bijzondere locatie om gezellig te lunchen is Belgisch Biercafé Belvedere op de hoek van de Beestenmarkt en de Burgwal. De locatie is zeer geschikt wanneer u met een mooi uitzicht wilt lunchen. Delft heeft een prachtige geschiedenis die tot leven komt wanneer u door het centrum loopt en een broodje eet op het terras bij Belgisch Biercafé Belvedere met zicht op de Maria van Jessekerk en de Beestenmarkt. De Beestenmarkt heeft een geschiedenis die terug gaat tot de 15e eeuw, nu is de markt vooral omgeven door horecagelegenheden met veel levendigheid op de terrassen.

Menukaart

Lunchen in Delft bij Belgisch Biercafé Belvedere klinkt misschien niet als een horecagelegenheid waar u ruime keuze heeft, maar het café biedt een uitgebreide kaart en een professionele keuken.

Zo heeft u ruime keuze uit:

–       Koude & warme broodjes

–       Kroketten

–       Croque’s

–       Sandwiches

–       Uitsmijters

–       Warme lunch & soep

De goed gewaardeerde keuken met professionele chef en ruime, creatieve keuzes zorgen er voor dat elke lunch bijzonder wordt. Denkt u aan lunchen Delft? Denkt u aan Belgisch Biercafé Belvedere!

Belgisch Biercafé Belvedere

Het Belgische biercafé is in alle opzichten groots. De ruime keuze op de menukaart voor zowel lunch als diner, een uitgebreide kaart met speciaal bieren die aangevuld worden met seizoensgebonden bieren, als ook de grote ruimte beschikbaar binnen en buiten. Met een boven- en benedenverdieping en een groot terras buiten, is het Belgische biercafé altijd de juiste locatie voor een gezellig samenzijn, zowel in kleine kring als in grote groepen. Ook is de locatie zeer geschikt om te lunchen, dineren of borrelen met het personeel of de vereniging.

Lunchen Delft? Kom onze kaart zelf uitproberen! Reserveer online of kom langs op de Beestenmarkt 8 te Delft.

 

OFF

Categories: Horeca

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930