Maak een weloverwogen beslissing voor uw autogarage!

Net onder de rook van Den Haag vindt u JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen. Dit autobedrijf is een welbekende naam in Den Haag en omstreken. JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen is bekend onder alle autobezitters in de regio Den Haag vanwege de uitstekende service en de grote vakbekwaamheid waarmee het autobedrijf te werk gaat. JAMES autoservice Nieuwenhuijsen is het ideale  autobedrijf. Den Haag is binnen enkele minuten te bereiken vanuit Rijswijk. Voor een autobedrijf Den Haag bent u dus aan het juiste adres bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen!

 

Een paar redenen voor JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

Er zijn vele redenen waarom JAMES autoservice Nieuwenhuijsen in de gehele omgeving bekend staat als top bedrijf. Hier lees je de belangrijkste redenen voor het autobedrijf Den Haag.

·      JAMES autoservice Nieuwenhuijsen beschikt over de beste monteurs. De monteurs hebben allemaal de juiste opleiding en doen wanneer mogelijk een opfriscursus om helemaal up to date te blijven.

·      JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen maakt gebruik van de nieuwste en beste apparatuur om de werkzaamheden volgens de hoogste eisen uit te voeren.

·      JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen is een merk onafhankelijke dealer. Het maakt dus niet uit wat voor auto u heeft, ze kunnen allemaal onder handen worden genomen.

·      JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen regelt vervangend vervoer voor u. Zo heeft u nooit problemen omdat u uw auto moet missen voor een reparatie of keuring.

·      JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen werkt eerlijk. Afspraak is afspraak en daar wordt niet van afgeweken. Van te voren wordt afgesproken welke werkzaamheden uitgevoerd zullen worden. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Vervangen onderdelen worden voor u bewaard om aan te tonen wat, en waarom bepaalde onderdelen vervangen moesten worden.

·      JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen werkt altijd volgens de originele onderhoudsschema’s en met originele onderdelen. Zo behoudt u de garantie op uw auto.

 

Neem contact op met JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen om een afspraak te maken voor uw auto. Voor een afspraak en nóg meer redenen om JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen te kiezen, bezoek snel even de site van de garage Den Haag: www.autoservicenieuwenhuijsen.nl.

OFF

Categories: Auto's

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930