Maak je zomeravond picknick nóg leuker!

Een mooie zomerdag, je wilt naar het strand of het park om nog eventjes de laatste zonnestralen van de dag mee te pakken om je weekend in te luiden. Je hebt een week hard gewerkt dus dat heb je wel verdient! Samen met wat vrienden en vriendinnen spreken jullie af om naar het park te gaan. Er wordt vlug een verdeling gemaakt over wie wat mee moet nemen. Je vrienden nemen een BBQ mee, andere nemen salades vlees en brood mee en het is aan jouw de taak om wat te drinken mee te nemen.

Wat kies je uit?

Omdat je had gezien dat je hele goede flessen wijn kan kopen in de aanbieding overweeg je dat te doen. Helaas, eindelijk kan dat niet je kunt toch geen goede wijn uit de fles gaan drinken? Een doos wijnglazen meenemen is ook niet handig, straks gaan ze stuk of raken ze kwijt. Zonde van de wijn! Nu moeten jullie het doen met flesjes limonade of andere drankjes.

De oplossing

Dit zal je geen tweede keer gebeuren. Je herinnert iets over plastic wijnglazen. Je had op een webshop een poos geleden plastic wijnglazen gezien. Dat zou handig zijn! De plastic wijnglazen zijn niet duur en per 12 stuks verpakt.

Daily Style!

Na een kleine zoekopdracht heb je de site zo weer gevonden: Daily Style. Daily Style is een webwinkel waar je prachtige plastic wijnglazen kunt kopen. Gelukkig is het bedrijf erg snel met de levering. Binnen twee tot drie werkdagen heb je de plastic wijnglazen al in huis. Dat betekent dat je de volgende picknick wel een wijntje kunt drinken!

Bekijk snel de webshop van Daily Style! In de webshop vind je een groot aanbod aan spullen voor feesten en partijen! De spullen in de webshop zijn van hoge kwaliteit en te koop tegen scherpe prijzen. De webshop is onderdeel van een organisatie met meerdere fysieke winkels. je bent altijd welkom om deze te bezoeken in Amsterdam of in Almere! Als dat niet kan bezoek dan gauw de webshop op www.dailystyle.nl  

 

OFF

Categories: Vrije tijd en Hobby

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930