Maxilia.nl helpt nu ook de horeca reclame maken

Hoe breng ik mijn restaurant, bar of hotel onder de aandacht? Een vraag die vaak gesteld wordt door horeca ondernemers. Het is ook niet makkelijk om te concurreren met alle andere restaurants in de regio.

Er zijn vele manier van reclame maken. Denk aan het sponsoren van de lokale vereniging of het adverteren in het lokale krantje. De vraag is echter of je jezelf hiermee onderscheidt ten opzichte van je concurrenten. Blijven deze uitingen hangen bij jou doelgroep? Creƫer je hiermee een sterk merk?

Maxilia gelooft dat als je wat geeft, je hier wat voor terug krijgt. Het herhalen van jou boodschap op alle uitingen zorgt dat mensen je gaan onthouden. Speciaal voor de horeca is Maxilia een aparte webshop gestart met allerlei relevante items. Van servetten, pepermuntjes, menukaarten tot bierviltjes, allemaal te personaliseren met jou reclame boodschap.

Laat direct jou servetten bedrukken en geef je restaurant kleur.
https://www.maxilia.nl/horeca-promotieartikelen/servetten-bedrukken/

Of bekijk een van de andere horeca producen.
https://www.maxilia.nl/horeca-promotieartikelen/

Op Maxilia.nl kun je alle promo items bedrukken met jou logo of tekst. Maxilia heeft voor zowel diverse productgroepen als branches alle relevante items samengevoegd op 1 site. Bij Maxilia profiteer je altijd van een gratis sample en drukproef vooraf. Zo weet je van te voren of je reclame item optimaal is.
Promotie artikelen, bedrukken, relatiegeschenken, reclame

Auteur: Stef, IP adres: 46.166.190.182, Website: https://www.maxilia.nl/horeca-promotieartikelen/servetten-bedrukken/

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930