Mercedes garage Den Haag

Mercedes garage Den Haag

Als een trotse bezitter van een echte Mercedes-Benz wil je natuurlijk dat de auto goed onderhouden wordt. Daarom is het van belang om de juiste garage uit te kiezen: Mercedes garage Den Haag is er zo één. Autoservice Nieuwenhuijsen is een echte Mercedes garage Den Haag waar iedereen terecht kan met een Mercedes, of je nu een A-klasse hebt of een F-klasse betreft, elk model kan terecht bij de Mercedes garage Den Haag. De medewerkers van Autoservice Nieuwenhuijsen hebben ervaring met veel modellen van Mercedes-Benz en kunnen ook onderhoud en reparatie plegen aan de nieuwste occasions. Autoservice Nieuwenhuijsen staat voor goede service voor minder geld.

Medewerkers Autoservice Nieuwenhuijsen

De medewerkers van Autoservice Nieuwenhuijsen zijn goed opgeleid en volgen een paar keer per jaar bijscholing en opfriscursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de autobranche en binnen Mercedes-Benz. De medewerkers van de Mercedes garage Den Haag werken volgens de originele onderhoudsschema's, die worden afgegeven door de autofabrikant, en kunnen op deze manier precies volgens het boekje zoals Mercedes-Benz het voorschrijft onderhoud plegen. Daarnaast als er een reparatiebeurt nodig is, dan worden er uitsluitend onderdelen gebruikt die van de autofabrikant afkomen. Zo weet elke bestuurder dat de Mercedes-Benz goed wordt onderhouden en door de juiste onderdelen te gebruiken ook langer mee zal gaan.

Ook een afspraak maken bij de Mercedes garage Den Haag voor een onderhoudsbeurt of een APK keuring? Bezoek dan snel de website van Autoservice Nieuwenhuijsen!

OFF

Categories: Auto's Tags: ,

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930