Meubel reinigen

Wist u dat uw meubels reinigen helemaal niet zo moeilijk is als het lijkt?

Wel eens gehoord van Schoonmaakbedrijf R. de Jong? Meubel reinigen is niet moeilijk, want u kunt het aan ons overlaten.

 

Wie zijn wij?

Schoonmaakbedrijf R. de Jong is gevestigd in Oudewater. De plaatsen waar wij onze werkzaamheden verrichten zijn de plaats Oudewater zelf en de omgevingen er omheen. Denk aan Gouda, IJsselstein, Linschoten, Schoonhoven en Lopik. Is uw bedrijf, uw school, uw kantoorpand of de zorgcentra waar u werkt in een van deze plaatsen gevestigd? Vraag nu vrijblijvend informatie aan over ons. Wij kunnen u helpen met alle schoonmaakwerkzaamheden die bij u voorkomen. Is uw bedrijf buiten deze plaatsen? Stuur een mail (adresgegevens onderaan) met de vraag of wij in uw omgeving ook werk verrichten.

 

Meubel reinigen

Wij kunnen uw meubelen reinigen. In u pand staan hoogstwaarschijnlijk tafels, bureaus en stoelen. Ook kunnen er banken en kasten staan, afhankelijk van de branche waar u werkt. Hoelang staan deze meubels al in uw pand? Zijn deze meubels wel eens gereinigd? Zo nee, wanneer bent u van plan dit te doen? Wanneer uw meubels wel zijn gereinigd, merkt u het resultaat van de reiniging?

 

Allemaal vragen over de reiniging van uw meubels. Wanneer u ‘nee’ moet antwoorden op de vraag of uw meubels al eens gereinigd zijn, kan ik u zeggen: ‘U hoeft het niet te doen. Wij doen het voor u!’

 

Hoe gaan wij te werk?

Wij zijn gespecialiseerd in veel soorten schoonmaakwerkzaamheden, waaronder meubel reinigen. Wij maken de meubels goed schoon. Niet alleen van bovenop, maar ook de verschillende lagen. Wanneer er koffie over uw bureau gevallen is, is de koffie niet alleen bovenop het blad gekomen. Wanneer je het te lang laat liggen trekt het in het blad, afhankelijk van het materiaal. Wanneer het blad van hout is, is de koffie waarschijnlijk in het hout getrokken. Door de meubels een beschermende laag te geven zorgen wij ervoor dat de meubels goed schoon blijven. Alleen een doekje erover heen is dan voldoende. De meubels zijn dus goed schoon te maken en schoon te houden.

 

Ideaal wanneer u een drukke baan hebt, geen zorgen meer over die bekers koffie over uw bureau. Met een schoon doekje is het er af, niets meer te zien.

 

Contact

Wilt u uw meubels laten reinigen door Schoonmaakbedrijf R. de Jong? Neem contact met ons op via de mail (info@rdejongschoonmaakservice.nl) of bel ons op 0348-563562.

 

 

OFF

Categories: Diensten Tags: ,

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930