Mooie stormparaplu’s met bedrijfslogo

Voor uw onderneming stormparaplu’s bestellen met uw logo hierop? Realiseer het op de website van Stormparaplus.nl. Een stormparaplu is niet alleen een mooi geschenk, men heeft er ook daadwerkelijk iets aan. De stormparaplu ontstijgt hiermee het niveau van een goedkoop gadget.

Vele soorten stormparaplu’s verkrijgbaar

U kunt de stormparaplu aan vele doelgroepen ofwel cadeau doen, of verkopen. Zo zijn er vele stormparaplu’s op maat; Kinderparaplu’s, sportieve paraplu’s, bruidsparaplu’s, dames- of herenparaplu’s en nog vele andere keuzes. Een stormparaplu is altijd net iets groter dan een gangbare paraplu en is daarnaast een stuk steviger. Men kan alleen, maar ook gemakkelijk samen onder deze grootse plu lopen. Is uw logo bedrukt op de stormparaplu, dan zullen uw klanten telkens weer even stil staan bij het feit dat deze paraplu van uw bedrijf afkomstig is en maakt men bij gebruik

Doe inspiratie op!

Ook kunt u op de website terecht voor aanverwante artikelen zoals poncho’s en regenjassen, of wat dacht u van de schouderparaplu .. Deze is aan de schouder mee te nemen; handig voor op de fiets bijvoorbeeld.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan snel de website van Stormparaplus.nl, u treft hier één van de grootste en voordeligste assortimenten van Nederland.

OFF

Categories: Reclame

admin


Juli 2022
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031