Moosefarg.com

Moosefarg is een bedrijf wat door heel Europa houtverf verkoopt. De houtverf die Moosefarg verkoopt is afkomstig uit zweden, hier is speciaal voor gekozen omdat de Sweden als geen andere weten hoe je hout moet behandelen(bv https://www.moosefarg.com/wood-stain/). De Sweden bouwen al eeuwenlang huizen gemaakt van hout en schilderen deze huizen ook. Moosefarg is begonnen met het importen van deze geweldige houtverf en is dat gaan verkopen in Nederland, het internet is voornamelijk het verkoopkanaal wat door Moosefarg gebruikt wordt. Door het succes in Nederland is Moosefarg zich gaan uitbreiden en is het nu actief door heel Europa. Mede dankzij het succes in Nederland en België zijn er nu ook een aantal fysieke winkels waar de Moosefarg houtverf verkrijgbaar is.

Houtverf van Moosefarg

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen houten meubels in huis of om het huis, deze meubels worden meestal gekocht in de standaardhout kleur. Het kan voorkomen dat mensen naar een tijdje uit gekeken op deze kleur. Je kan er dan voor kiezen om je houten meubels een andere kleur te geven. Het verven van houten meubels moet met speciale verf gebeuren want niet alle verf is geschikt voor hout. De houtverf is verkrijgbaar in verschillende kleuren, op het moment is de meest gekozen beige. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor de matte houtverf, deze houtverf kan worden gebruikt voor zowel binnen als buiten meubels.

Tuinmeubels verven met houtverf

Veel mensen hebben tegenwoordig houten meubels in hun achtertuin staan, hoe langer die meubels buiten staan hoe minder mooi het hout wordt. Om toch weer een frisse look te creëren kun je de meubels verven. De houten meubels moeten uiteraard worden geverfd met speciale houtwerf en niet met normale verf. Het aanbrengen van de verf is zeer eenvoudig en kan door iedereen gedaan worden, waardoor je geen dure schilder of klusjesman hoeft in te huren

Bron: Moosefarg

OFF

Categories: Links

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930