My Planet LED lampen

De nieuwste generatie (LED) inbouwspots bieden ongekende mogelijkheden en voordelen. Zo zijn deze inbouwspots niet alleen te richten op het beoogde doel, maar kunnen de nieuwe inbouwspots nog véél meer! Multifunctioneel als zij zijn, kan de gebruiker er voor kiezen de spot zelf te kantelen en daarmee “uit” de behuizing te halen.

Welkom bij de nieuwste generatie inbouwspots

wendbare inbouwspots LED

Hoe wilt u ‘m hebben? Wendbaar, kantelbaar en direct te richten op het doel. Dat is is het idee achter deze vernieuwde technologie. Optioneel hebt u de keuze uit een ronde en vierkante uitvoering. Deze inbouwspots zijn rechtstreeks te bestellen op de website van LED lampen specialist en designlampenzaak My Planet LED.

Standaard mooi

LED inbouwspot W5

 

Inbouwspot LED W5 komt overal tot zijn recht; in de keuken (geïntegreerd in het plafond en af te stellen op hetgeen u wilt benadrukken), maar ook in de hal, woonkamer, of ieder ander vertrek is dit een meer dan prima inbouwspot. In dergelijke gevallen hebt u geen hanglampen meer nodig! Hij is optioneel verkrijgbaar met dimmer en met verschillende lichtschakeringen.

Voor vochtige ruimtes

inbouwspots voor vochtige ruimtes 8W LED

 

Natuurlijk biedt de nieuwste generatie inbouwspots ook bijzonder fraaie mogelijkheden voor vochtige ruimtes. De inbouwspot LED 8W is speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes als de badkamer, of gewoon voor buiten, zoals binnen een afdak van het terras. Dankzij de moderne vormgeving sluit deze inbouwspot aan binnen ieder interieur. De productspecificaties kunt u nalezen op de website.

OFF

Categories: Woning en tuin

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930