PeaPure – de natuurlijke pijnstiller

De Gezondheidslijn verkoopt natuurlijke producten, waaronder voedingssupplementen en pijnstillers. PeaPure producten is tot op heden nog niet zo bekend als bijvoorbeeld paracetamol, maar zeker een onmisbaar product in uw medicijnenkastje. Dit komt door de natuurlijke werking van het product, wat daarbij ook verschillende voordelen biedt. 

Pea Pure bevat een stofje, palmitoylethanolamide, wat ervoor zorgt dat uw pijn verminderd kan worden. Een mens, maar ook verschillende soorten voedsel bevatten dit stofje. Het is sinds 1980 niet meer als geregistreerd geneesmiddel verkrijgbaar en wordt daarom nu als voedingssupplement op de markt gebracht. De voordelen die dit product biedt zijn:

  1. Het product kan door vegetariërs worden ingenomen.
  2. Het product helpt tegen chronische klachten, maar ook tijdelijke klachten. Denk hierbij aan klachten zoals rugpijn, hoofdpijn, zenuwpijn, een hernia en menstruatiepijn. Ook helpt het natuurlijk tegen andere klachten die u heeft. 
    Het kan gebruikt worden in combinatie met andere medicijnen. Dit maakt het gemakkelijk in gebruik, omdat er niet naar gekeken hoeft te worden, het snel ingenomen kan worden om zo de klachten te verminderen.
  3. Het product PeaPure heeft geen middeltje wat bij inname een suf gevoel geeft. Het wordt namelijk goed opgenomen door het lichaam. 
  4. Je lichaam heeft het stofje al eerder binnen gekregen. Voedsel als pinda’s, soja, vlees en vis bevatten namelijk ook een klein beetje palmitoylethanolamide.
  5. Het product bevat geen Gluten, soja, lactose, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.
  6. U  hoeft zich geen zorgen te maken over het innemen van Pea Pure producten in combinatie met andere medicijnen, dit is gewoon mogelijk!

 

De Gezondheidslijn verkoopt meer dan alleen maar PeaPure

U kunt bij De Gezondheidslijn terecht voor goede PeaPure producten. Uw maximale dagdosering is 1200mg palmitoylethanolamide en per tablet is het 400 mg. Even rekenen… dit betekent dat u 3 tabletten per dag mag slikken. Voor de actieprijs 53,95 euro (normaal 70,00 euro) kunt u PeaPure Vitals 400mg 90vcap aanschaffen bij degezondheidslijn.nl.

De Gezondheidslijn kan u met veel meer helpen, rondom uw gezondheid. We verkopen naast Pea Pure namelijk ook producten voor lichaamsverzorging, spijsvertering, wondverzorging, cosmetica, reform en nog veel meer. Neem gerust contact met De Gezondheidslijn op wanneer u vragen heeft en wij heten u van harte welkom op de website.

OFF

Categories: Gezondheid

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930