Nederlands leren

Nederlands leren

Wil je graag Nederlands leren en je zorgvuldig voorbereiden op het Inburgeringsexamen of op het Staatsexamen Nederlands? Bij Sagènn ben je aan het juiste adres. Je leert er om goed Nederlands te spreken, schrijven, lezen en begrijpen. Sagènn geeft Nederlands op verschillende niveaus. Zo kun je op het juiste niveau beginnen om vervolgens door te stromen naar het gewenste niveau. Wil je bijvoorbeeld examen doen op het niveau van NT2-II? Dan moet je eerst het Staatsexamen NT2-I behalen, voordat je dit examen mag doen. Sagènn heeft een enorm team van docenten die gespecialiseerd zijn in het doceren van Nederlands voor anderstaligen.

 

Nederlands voor anderstaligen

Nederlands voor anderstaligen: bij Sagènn hebben we cursussen beschikbaar op allerlei niveaus. Tijdens de lessen van Sagènn wordt niet alleen aandacht besteed aan de taalbeheersing, maar ook aan de Nederlandse cultuur. Zo leer je niet alleen hoe je kunt communiceren met Nederlanders, maar je leert ook hoe je kunt functioneren in de Nederlandse maatschappij. Er zijn allerlei mogelijkheden tot het volgen van een cursus: het kan overdag, ’s avonds of in het weekend, maar ook op de plek die bij jou past. Of dit nu online is, klassikaal is, of in een één-op-één les met een privé docent.

 

Nederlands leren voor het Staatsexamen I en II

Als je deel wilt nemen aan het Staatsexamen NT2-I of NT2-II, dan is het verstandig om je goed voor te bereiden op dit examen. Hetzelfde geldt uiteraard als je het Inburgeringsexamen met succes wilt afleggen. Bij Sagènn zijn lesprogramma’s beschikbaar op alle mogelijke niveaus. Denk je dat Nederlands leren saai is? Bij Sagènn word je via een leuk lesprogramma klaargestoomd voor deze examens. Sagènn heeft aangetoond dat het programma erg goed is, want 90% van de cursisten slaagt voor het examen. Ben jij de volgende cursist die voor het Staatsexamen Nederlands slaagt? 

OFF

Categories: Onderwijs

Digikring


januari 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031