Nieuwe soorten prullenbakken

Nieuwe soorten prullenbakken

Tegenwoordig zijn er allerlei nieuwe technieken bedacht voor zowel in huis als voor in de tuin. Zo zijn er nu prullenbakken die op sensor werken. Dit houdt in dat als je je hand boven de prullenbak houdt dat de klep automatisch open zou moeten gaan. Als je je handen vol hebt kun je dus gewoon het afval  in de prullenbak gooien in plaats van dat je het afval eerst op de grond neer moet leggen voor dat je het in de prullenbakken kunt doen. Daarnaast heb je tegenwoordig afvalbakken die twee of drie vakken bevatten. Hierdoor kun je het afval al meteen scheiden en gooi je alles niet in een vuilniszak. Zo kun je nu bijvoorbeeld groente & fruit en rest afval van te voren al van elkaar scheiden. Hierdoor hoeft dit niet meer te gebeuren bij de vuilnisbelt. Een gescheiden prullenbak is beter voor het milieu en het is voor jezelf niet meer moeite.


Zweefparasols

Zoals hierboven al staat vermeld zijn er voor zowel binnen als buiten allerlei nieuwe technieken. Een voorbeeld van een nieuwe techniek voor buiten is de nieuwe soort parasol. Deze soort parasols worden ook wel zweefparasols genoemd. Dit omdat de zweefparasols geen stang meer door het midden hebben maar aan de zijkant. Hierdoor heb je geen last meer van die stang bij bijvoorbeeld een barbecue of een feest. Je kunt de stang namelijk aan de zijkant neer zetten waardoor de stang als het ware achter jou komt te staan, maar desondanks komt het zeil van de zweefparasol boven het geen wat het moet bedekken. De zweefparasol werkt als volgt, zoals hierboven al staat vermeld is de stok van de parasol niet meer in het midden maar aan de zijkant van het zeil. De stok gaat recht omhoog waarbij aan het eind een stok schuin overheen hangt. De stok die er schuin overheen hangt stopt in het midden punt van het zeil, die weer is vast gemaakt met een kleinere stok.


Andere lifestyle accessoires

Naast allerlei nieuwe technieken voor zowel binnen als voor in de tuin zijn er ook leuke en nieuwe lifestyle accessoires. Zo groeit het aantal sieraden met de dag. Bij sieraden moet je denken aan armbanden, kettingen, ringen, oorbellen en hangers. Elke dag komen er nieuwe soorten sieraden bij, voornamelijk voor vrouwen. Bijna alle vrouwen dragen wel sieraden, dit in tegendeel van mannen die amper tot geen sieraden dragen. Het aantal sieraden voor vrouwen is dus ook veel groter dan die voor mannen. Bij vrouwen horen sieraden eigenlijk ook bij de kleding, zo passen de sieraden mooi bij de kleding. Bekijk het complete aanbod in de webshop van Zindoo.

OFF

Categories: Links

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930