Online condooms bestellen

Niemand vindt het prettig om in een drukke drogisterij condooms te kopen. Maar condooms zijn het meest gebruikte voorbehoedsmiddel in Nederland. Tegenwoordig hoef je geen gênante bezoekjes meer aan de drogist te maken, op het internet kun je gemakkelijk online condooms bestellen.

Verschillende soorten condooms bestellen

Je kunt veel verschillende soorten condooms bestellen, zo heb je latex condooms, maar ook condooms van kunststof en andere materialen.

Daarnaast kun je condooms bestellen in verschillende maten, waarbij de range gaat van XS tot XL. Als je niet goed weet welke je moet kiezen, kun je altijd voor de standaard condoom gaan.

Tot slot kun je ook condooms bestellen met andere bijzonderheden. Zo heb je smaak condooms met bijvoorbeeld appelsmaak, banaansmaak of aardbeiensmaak. Ook heb je stimulerende condooms en juist orgasme vertragende condooms.

Condoommerken

Het allerbekendste condoommerk is Durex. Durex heeft een zeer uitgebreid assortiment en het van oorsprong Britse bedrijf heeft zich in de 80 jaar dat het actief is opgewerkt tot marktleider. Condooms bestellen van Durex doe je gemakkelijk en discreet online. Met de komst van Wingman heeft Durex een serieuze concurrent gekregen. Wingman maakt condooms die gemakkelijk in het gebruik is en naar eigen zeggen veiliger is doordat je hem niet verkeerd kunt aanbrengen. Ook is hij extra dun voor het natuurlijke gevoel, maar dit doet niet af aan de veiligheid.

Drogist Solo

Online je condooms bestellen doe je voordelig en discreet bij Drogist Solo. Met een uitgebreid assortiment en snelle levering een goede webshop om je condooms te bestellen of andere producten op het gebied van lichaamsverzorging.

Condooms bestellen bij Drogist Solo? Bezoek de webshop!

Online drogist voor het bestellen van condooms en andere gezondheidsproducten en producten op het gebied van lichaamsverzorging.
condooms bestellen. condoom bestellen, bestellen condooms

Auteur: Gerard Kempers, IP adres: 109.109.117.18, Website: https://www.drogistsolo.nl/condooms-bestellen/

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930