Onroerend Goed en Woningen in Pattaya Thailand

Thailand is een prachtige plek om te wonen. Het heeft vele mooie stranden, bergen en parken om te verkennen. Als je moe bent van de drukte van de stad, kun je naar Pattaya verhuizen. Voordat je naar Pattaya kunt verhuizen, moet je een appartementencomplex of een mooi huis kopen. Zelfs als u niet van plan bent permanent in Pattaya te blijven, kunt u beleggen in onroerend goed of Bangkok condos. Op deze manier kunt u, wanneer u naar Thailand komt voor een vakantie, in uw eigen woning blijven. U hoeft niet in te checken bij het lokale hotel en de kamerprijs te betalen.

Pattaya heeft zeer beperkte huisvesting van hoge kwaliteit, dus de kosten van de accommodatie zijn relatief hoog. Als u snel wilt zoeken naar geschikte woning, kunt u profiteren van de online makelaars en zoeken via Google. Veel online makelaars hebben een zoekfunctie met een grote database met woningen in Pattaya. Je zult binnen een paar minuten het appartement of huis dat je zoekt kunnen vinden. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van een onroerend goed in Pattaya, kun je een lokale makelaar inhuren. De lokale makelaar is bekend met de onroerend goed die beschikbaar zijn in Pattaya, zodat hij in staat is om u goede aanbevelingen en een goedkope prijs te geven. Het is belangrijk dat u de makelaar vertelt over uw behoeften zodat hij een mooie woning kan vinden die voldoet aan uw criteria. Daarnaast moet u de makelaar uw budget vertellen. Bij het bepalen van uw budget moet u rekening houden met verschillende factoren, waaronder het type woning, het aantal kamers en de grootte van de accommodatie.

Onder de wet van Thailand kunnen buitenlanders woningen kopen en bezitten. Er zijn twee soorten objecten die buitenlanders kunnen bezitten, waaronder eigendoms- en erfpacht. Als je jou woning hebt gevonden die je wilt kopen moeten de buitenlanders geld naar Thailand overmaken. De bedragen moeten via jou bank in Nederland in Euros worden overgemaakt naar jou Thaise bank rekening. Na ontvangst op jou Thaise rekening van het geld kan je een Foreign Exchange-certificaat aanvragen wat je nodig hebt voor het Chanote te verkrijgen. Het Foreign Exchange-certificaat staat bekend als Thor Tor 3 of T.T.T.3-formulier. Het certificaat bewijst dat de houder van het account het geld vanuit het buitenland heeft overgemaakt.

Buitenlanders die woningen bezitten in Thailand met een waarde over 250,000 Euro hebben recht op een verblijfsvergunning volgens de Investment Promotion Act (IPA). De toestemming voor permanent verblijf wordt verleend door de Board of Investment in Thailand. Voor meer informatie bezoek Pattaya Condos website.

 

 

OFF

Categories: Woning en tuin

Digikring


januari 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031