Ooglidcorrectie

De ooglidcorrectie is een populaire behandeling op de website van de Kliniekbemiddelaar. Ooglidcorrectie (de zogenaamde blepharoplasty of ooglift) is een cosmetische behandeling bedoeld om de cliënt te ontdoen van overtollig huid rondom de ogen, hangende oogleden, gezwollen wallen en donkere kringen rondom de ogen. De behandeling van de verschillende klachten wordt veelal uitgevoerd in afzonderlijke procedures.

– Ooglidcorrecties risico’s en complicaties: Complicaties zijn zeldzaam, maar kunnen voortkomen uit droge ogen en het onvermogen om het bovenste ooglid te sluiten als er teveel huid wordt weg gehaald. Als cliënten van zichzelf droge ogen hebben, kan ooglidcorrectie operatie de ogen droger maken. Permanente blindheid en dubbel zien zijn zaken die zeer zelden voor komen maar behoren wel tot de risico’s van de ingreep.
– Dubbele ooglidcorrectie: en dubbele ooglidcorrecties verwijst naar het creëren of het accentueren van de ooglidvouw. De procedure wordt vaak Aziatische blepharoplasty of Aziatische ooglidcorrectie genoemd vanwege zijn populariteit onder mensen van Aziatische afkomst die een open blik willen creëren door middel van een zichtbare plooi.
-Hersteltijd Ooglidcorrecties: Cliënten die een ooglidcorrectie hebben ondergaan, kunnen er op rekenen dat de hechtingen meestal 3 á 4 dagen na de behandeling verwijderd dienen te worden en in het geval van de steri-strip (kleine stukjes tape) circa 7 dagen na de behandeling. Meestal kan de cliënt binnen 8 tot 10 dagen weer aan het werk. Make-up kan meestal vanaf dag 8 weer worden aangebracht. Met de chirurg van uw keuze kan er in een persoonlijk consult gekeken worden naar uw situatie. Patiënten hervatten normale, inspannende activiteiten meestal binnen 3-4 weken.
– Laser ooglidcorrectie en laser blepharoplasty: Lasers worden soms gezien als minder invasief dan de traditionele ooglidcorrectie.

Voor meer informatie over de ooglidcorrectie kunt u terecht op www.kliniekbemiddelaar.nl/ooglidcorrectie.

Bij de Kliniekbemiddelaar kunt u terecht voor uw cosmetische behandeling in Nederland & België. Alles over ooglidcorrecties, botox, facelift en borstvergroting. De Kliniekbemiddelaar helpt u bij het maken van uw keuze en het zoeken van een gepaste kliniek en plastisch chirurg.
ooglidcorrectie, cosmetische behandeling

Auteur: Kliniekbemiddelaar, IP adres: 87.213.105.124, Website: http://www.kliniekbemiddelaar.nl

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


september 2022
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930