Opleiding nagelstyliste Eindhoven

Gelish is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de meest populaire nagellakmerken onder nagelstylisten in nagelsalons en bij particulieren. Dit merk, dochter van moederbedrijf Harmony, is een bedrijf dat kwaliteit te allen tijde vooropstelt in haar producten. Om de kwaliteit te waarborgen, heeft zij in elk land een hoofddistributeur die ook cursussen geeft. De opleidingen worden met elke nieuwe techniek herontwikkeld, waardoor ze steeds up-to-date zijn. In Nederland kun je een allround nagelstyliste opleiding volgen bij nailbar in Eindhoven.

Wat leer je?

Je leert onder andere de basis van de nagelverzorging en je kunt aanvullend een specialisme kiezen. In de basistraining leer je nagels schoon te maken, te verzorgen en te vijlen. Daarnaast leer je hoe je allerlei soorten lak moet aanbrengen. De cursus bij Nailbar bestaat uit 9 dagen of 18 avonden. De basistraining neemt ongeveer 8 avonden in beslag voor Acryl en 6 avonden voor Gellak. Daarnaast zijn er vier avonden waarop de focus ligt bij de gekozen specialisatie. Door te kiezen voor avondopleidingen kun je de opleiding naast je huidige baan volgen.

Acryl opleiding

Naast de allround opleidingen kun je ook kiezen voor een opleiding Acrylnagels waarin je leert hoe je acrylnagels moet zetten, bijvullen en eraf moet halen. Deze opleiding is een goede aanvulling voor nagelstylisten die al enige ervaring hebben met nagels.

Gel nagel opleiding

Tijdens de gelnagelopleiding leer je hoe je nagels voor moet bereiden op een gellak, hoe je de gellak aanbrengt en hoe je deze eraf haalt. Op de juiste wijze zal de lak tot wel twee weken blijven zitten, maar hiervoor moet je wel beschikken over de nodige kennis.

Deze twee aparte opleidingen kunnen ook in een dag- of avondtraining gevolgd worden en worden in het allround pakket samengevoegd. Bij interesse kun je het beste even kijken op de website voor meer informatie over de opleidingen.

Nailbar is een nagelgroothandel. Wij verkopen onder meer nagelgel, nagellak, nagelveilen, nagellampen en nail art.
nagelgroothandel, nagelsalon

Auteur: Mariska Paul, IP adres: 80.113.202.17, Website: http://

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930