Opslag van kleinere artikelen in uw magazijn

Het goed beheren en opslaan van kleinere artikelen in een magazijn is erg lastig. Magazijnen en magazijnstellingen zijn er vaak op gebouwd om grotere artikelen op te slaan. Artikelen kwijt of niet goed georganiseerd kan u zich niet permiteren. Er is nu een systeem dat u hierbij kan helpen, namelijk het paternoster systeem. Dit systeem maakt het u heel eenvoudig om kleinere artikelen op te slaan. In dit artikel leest u meer over de paternoster, hoe dit systeem werkt en waar u de beste paternoster kunt bestellen.

 

Kleinere artikelen opslaan met de paternoster

De paternoster maakt het u gemakkelijk doordat de artikelen met één druk op de knop op werkhoogte naar u toekomen. U kunt vele artikelen op bergen met behulp van de paternoster. Dat komt doordat de product niet op werkhoogte hoeven te liggen, ze komen namelijk naar u toe. De kast is multifunctioneel in te delen en goed afsluitbaar. Dit zijn grote voordelen die u bij de meeste magazijnsystemen niet hebt. Tegenwoordig wordt de paternoster ook steeds meer in kantoorruimten gebruikt voor mappen of andere artikelen. Door middel van de paternoster kunt u namelijk veel meer artikelen opslaan dan normaal.

 

De beste paternoster vindt u bij FGN magazijnsystemen

Optimaliseren van logistieke processen op alle mogelijke manieren is wat FGN magazijnsystemen doet. Zij zijn een bedrijf met veel ervaring en zijn gevestigd in Vuren. Bij FGN magazijnsystemen is niet alleen de paternoster te vinden, ook voor allerlei andere magazijnstellingen kunt u bij hen terecht. Wilt u meer informatie over de paternoster of over FGN magazijnsystemen, bel dan gerust naar 0183- 745050.

 

 

 

 

 

 

OFF

Categories: Websites NL Tags: ,

Digikring


januari 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031