Paneelwand; eenvoudig in gebruik!

Paneelwand

Tegenwoordig vind je in het elk kantoorgebouw, overheidsinstelling of onderwijsinstelling wel paneelwanden. Een paneelwand is eenvoudig in gebruik en verschaffen flexibiliteit aan de ruimte. Daarnaast is een paneelwand tijdloos en duurzaam.

Vergaderruimte, collegezaal, bedrijfsruimte

Door het gebruik van paneelwanden in een vergaderruimte kan de vergaderruimte heel eenvoudig worden opgedeeld in een dubbele ruimte zodat er meerdere vergaderingen kunnen plaatsvinden in een opgedeelde ruimte. Door bijvoorbeeld een collegezaal te scheiden in een dubbele, kunnen er meerdere colleges worden gegeven en zal de gebruiksintensiteit van een ruimte worden verhoogd maar kost het minder tijd. Meerdere colleges tegelijkertijd in één collegezaal zal voor een onderwijsinstelling positief uitvallen. Bij het plaatsen van een of meerdere paneelwanden kan een grote bedrijfsruimte worden opgedeeld in kleinere ruimtes, deze worden flexwerkplekken genoemd. Dit zal voor een bedrijf natuurlijk erg goed in de oren klinken!

Plaatsen van een paneelwand

Het plaatsen van een paneelwand is erg eenvoudig, net zo eenvoudig als de paneelwand in gebruik is. Een paneelwand van Brakel Totaal Project heeft geen geleiding nodig, dit omdat de paneelwand op een railsysteem worden geplaatst. Het railsysteem zit in het plafond, dus er ontstaat geen schade aan uw vloer.

Reken af met ruimtegebrek door het plaatsen van paneelwanden!

Meer informatie over een paneelwand van Brakel Totaal Project? Neem dan contact op!

OFF

Categories: Diensten

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930