Partyboot Amsterdam

Partyboot Amsterdam

Ben je op zoek naar een speciale locatie voor een evenement dat je organiseert? Zoek dan vooral niet verder want Partycharter heeft verschillende partyboten in Amsterdam. Vind jouw geschikte partyboot in Amsterdam bij Partycharter, met 13 verschillende boten zit er altijd de juiste voor jou tussen! Er hebben al diverse evenementen plaatsgevonden op een partyboot in Amsterdam.

Evenementen

Op een partyboot in Amsterdam kun je diverse evenementen houden, er is voor elk evenement een geschikte partyboot.

Vier jouw verjaardag, huwelijksfeest, jubileum, personeelsfeest op een partyboot in Amsterdam. Daarnaast kun je ook een riviercruise maken of een beurs op het water organiseren. Het grote voordeel van een beurs op het water is dat je maar één keer hoeft op te bouwen, en niet elke keer ergens anders je stand te moeten opbouwen.

Vaarroutes

Een mooie vaarroute is van belang om jouw evenement onvergetelijk te maken. In de wateren boven Amsterdam kan je een ‘Amsterdam-Noordje’ varen. Tijdens deze vaarroute vaar je langs de Zaan richting IJmuiden om daarna het Noordzeekanaal over te steken terug richting Amsterdam Centraal Station. Tijdens deze vaarroute vaar je langs talloze bezienswaardigheden waaronder de Passengers Terminal Amsterdam, de gerestaureerde pakhuizen en Het Bimhuis. Daarnaast heb je ook goed zicht op de KNSM eilanden, Blijburg en ook de Kop van Java. Een prachtige vaarroute waar je Amsterdam vanuit een ander oogpunt kunt bewonderen!

Partycharter

Jouw wensen staan centraal in de aanvraag, wil je langer varen dan de minimale verhuurtijd die staat aangegeven? Dat kan natuurlijk, geef het aan bij je aanvraag. De minimale verhuurtijd van de boten is 3 uur. Wil je catering aan boord van het schip of wil je live muziek? Het is allemaal mogelijk, zelfs je eigen DJ mee nemen behoort tot de mogelijkheden.

Zakelijk of privé evenement, alles kan bij Partycharter. Meer informatie over een partyboot in Amsterdam of over Partycharter? Neem dan contact op!

OFF

Categories: Diensten

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930