Pennen bedrukken

Pennen bedrukken is misschien wel de meest bekende manier van promotiemateriaal maken voor relaties, medewerkers en prospects. En dat is ook logisch want ondanks de grootschalige digitalisatie van bedrijven, zijn pennen nog altijd in grote hoeveelheden aanwezig binnen kantoren en bureaus. En vanwege de lage prijs zijn pennen ideaal om te bedrukken en in grote hoeveelheden aan jouw relaties cadeau te doen.

Pennen bedrukken voor meer naamsbekendheid

Heb je weleens op je werk een handtekening moeten zetten of een plan of voorstel uit moeten schrijven? En op het moment dat je de pen weglegt valt opeens de naam op de pen je op? Dat is precies de reden dat pennen bedrukken een uitstekend middel is om de naambekendheid van je bedrijf te vergroten. En vaak als mensen een pen nodig hebben, kiezen ze er een die fijn schrijft. Kies daarom altijd voor een kwaliteitsproduct. Dat geeft potentiële nieuwe klanten onbewust meer vertrouwen in je producten of diensten en je creëert en zogenaamde ‘pull-factor’. Oftewel, mensen gaan jouw bellen en dat scheelt in de tijd die je aan leadgeneratie moet besteden.

Laat zien waar je bedrijf voor staat

Snelheid, service, kwaliteit, kwantiteit, het zijn allemaal eigenschappen op basis waarvan je het bedrijf kiest dat jouw pennen gaat bedrukken. Realiseer je wel dat dit ook geldt voor de wijze waarop klanten op hun beurt naar jouw bedrijf kijken. De soort pen en de afwerking bepaalt hoe je relaties jouw bedrijf zien en dat kan bepalen of ze wel of niet met je in zee gaan. Een goedkope pen met enkel een bedrijfsnaam kan onbewust het signaal afgeven dat jouw bedrijf kwaliteit minder belangrijk vindt. Een dure pen met alles erop en eraan, inclusief een prachtig logo, geeft aan dat je details belangrijk vindt, maar ook dat je duurder bent dan andere bedrijven. Dus wat wil jij uitstralen met je relatiegeschenken?
Dit artikel is geplaatst door (basme), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Overige
OFF

Categories: Business

Digikring


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930