Positief opvallen? Geef een jaarboek cadeau!

Positief opvallen als school? Geef de (oud)leerlingen een jaarboek cadeau!

Een jaarboek voor school is een uniek, prikkelend en betaalbaar cadeau voor de schoolverlatende leerlingen. Of het nu gaat om een basisschool of middelbare school; een jaarboek wordt ieder jaar weer door vele schoolverlaters met veel enthousiasme in ontvangst genomen! Gedurende het schooljaar is er vaak een groep enthousiaste leerlingen, ouders of een creatieve docent die het jaarboek begeleidt of zelf opmaakt. Aan het eind van het jaar wordt het jaarboek dan als cadeautje uitgereikt aan de schoolverlaters en werknemers. Een mooi cadeau en tevens een herinnering voor altijd.

Een jaarboek is hét perfecte visitekaartje van school. Je hebt de regie volledig in eigen hand en kunt zelf bepalen welke onderwerpen er aan bod komen. Leerlingen aan het woord, interviews met (oud)werknemers en docenten, fotocollages van de schoolreizen en -feesten, foto's van de eindexamens en uiteraard de laatste schooldag en examenstunt niet te vergeten. Ook heb je de mogelijkheid om een eigen, sprekende cover te (laten) ontwerpen en kun je kiezen uit een softcover of hardcover jaarboek.

jaarboek drukken

 

 

 

 

Een jaarboek drukken; hoe werkt het?

Wil je een jaarboek drukken of jaarboek maken? Zoek dan een geschikte leverancier of producent van jaarboeken. Tegenwoordig zijn er via zoekmachnies een aantal aanbieders van jaarboeken voor scholen te vinden, maar let goed op! Er is slechts één aanbieder van jaarboeken in Nederland, die écht gespecialiseerd is in de productie van jaarboeken en herinneringsboeken en als enige aanbieder 20 jaar aantoonbare ervaring heeft. Dit is het uitgeefhuis in Breda. Zorg er dus voor dat je geen 'kat in de zak' koopt bij een andere aanbieder. Wanneer je gouden bergen worden beloofd voor een té aantrekkelijke prijs, zou er al een belletje bij je moeten gaan rinkelen.. Degelijke kwaliteit heeft nu eenmaal zijn prijs.

Wanneer je voor jouw aanbieder van jaarboeken hebt gekozen, kun je er een vrijblijvende offerte aanvragen en vervolgens heb je de volgende 3 mogelijkheden:

  1. Je eigen gemaakte jaarboek aanleveren. Dit kan als PDF-bestand of misschien heb je een Word-document wat je kunt sturen. Na technische check en eventuele aanpassingen, gaan zij jullie jaarboek drukken.
  2. Je gaat online aan de slag in speciale software. Met die software kun je je eigen jaarboek maken. Wanneer het boek gereed is, zullen zij de jaarboeken drukken.
  3. Je laat een professionele vormgever jullie jaarboek maken. Een vormgever zorgt voor een technisch perfect document naar wens. Daarna zullen zij jullie jaarboek drukken.
OFF

Categories: Cadeau

Digikring


augustus 2018
M D W D V Z Z
« jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031