Professionele schoonmaak

professionele schoonmaak houdt in dat het pand regulier en periodiek schoon gemaakt en onderhouden wordt. Reguliere schoonmaak zijn de dagelijkse schoonmaakklussen. Met periodieke schoonmaak doelen we op de klussen die periodiek worden uitgevoerd. Voor midden- en klein bedrijf is professionele schoonmaak van belang, maar vaak een ondergeschoven kindje.

Manier van werken

De reguliere schoonmaak houdt onder andere in het stofzuigen, dweilen en stofvrij maken van meubels, werkplekken en gezamenlijke ruimtes en het schoonmaken van de keuken en sanitaire ruimtes. Ramen zemen is een voorbeeld van een periodieke schoonmaakklus. In een schone omgeving zijn medewerkers meer tevreden en productiever. Ook draagt een schone omgeving bij aan de uitstraling van het pand.

Eigen beheer of samenwerken

Veel midden- en kleinbedrijven hebben de schoonmaak onder eigen beheer ondergebracht. Deze bedrijven beseffen vaak niet dat je vaak goedkoper uit bent wanneer je met een professionele schoonmaakorganisatie samenwerkt. Daarnaast voeren deze bedrijven professionele schoonmaak uit, waarbij zij vaak zelf inspecties uitvoeren. Ook beschikken zij over goed opgeleide medewerkers en maken zij gebruik van kwalitatief materiaal en goede schoonmaakmiddelen. Er zijn veel regels over hygiƫne, bedrijven die professionele schoonmaak uitvoeren houden rekening met deze regels, zodat u zich daar niet druk om hoeft te maken.

Schoonmaakservice R. de Jong

Schoonmaakservice R. de Jong is gespecialiseerd in onder andere professionele schoonmaak. Het bedrijf uit Oudewater is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de omgeving van het Groene Hart. Meer informatie over onze professionele schoonmaakdiensten? Neem dan gerust contact met ons op!

Schoonmaakservice R. de Jong is gespecialiseerd in onder andere professionele schoonmaak. Het bedrijf uit Oudewater is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de omgeving van het Groene Hart.
professionele schoonmaak, schoonmaak

Auteur: Gerard Kempers, IP adres: 109.109.117.18, Website: http://rdejongschoonmaakservice.nl/professionele-schoonmaak/

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


september 2022
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930