Projectinrichting door De Scheepstimmerman!

Dokkum, 6 januari 2016 – Steigerhouten meubelmakerij De Scheepstimmerman biedt sindskort ook de mogelijkheid aan uw kantoor in te richten met hun handgemaakte, steigerhouten meubels. Door de grote kennis en ervaring van DeScheepstimmerman.nl, kunt u uw kantoor of winkel met een gerust gevoel in laten richten.

De Scheepstimmerman

De Scheepstimmerman, gevestigd in het Friese stadje Dokkum, is een ambachtelijke meubelmakerij, gespecialiseerd in het maken van steigerhouten meubels voor in en om het huis. De Scheepstimmerman is opgericht in 2006 en maakt sindsdien veel verschillende steigerhouten meubels; van loungesets tot bedden en van kledingkasten tot badkamermeubels. “Wij hebben gekozen voor steigerhout, omdat dit een stoere, maar gezellige uitstraling geeft. Onze meubels zijn vriendelijk voor het milieu, want het gebruikte steigerhout is gerecycled. De meubels worden met de hand en met veel zorgvuldigheid gemaakt”, aldus De Scheepstimmerman. De meubels van DeScheepstimmerman.nl vindt u terug in winkels, kantoren en huizen in heel Nederland. De Scheepstimmerman beschikt over een vast assortiment, maar maakt ook veel meubels op aanvraag. Naast meubels kunt u bij DeScheepstimmerman.nl ook terecht voor woonaccessoires, inbouwkeukens en projectinrichtingen.

Projectinrichting

Het woord zegt het eigenlijk al; De Scheepstimmerman richt al uw projecten in. Hierbij kunt u denken aan het inrichten van uw kantoor, winkel, bedrijfsruimte of stand. Afhankelijk van het project levert De Scheepstimmerman bijvoorbeeld tafels, stoelen, kasten of bankjes. Door uw project in te richten met steigerhouten meubels, creeёrt u niet alleen eenheid, maar ook een gezellige en warme sfeer. Hierdoor laat u een goede indruk achter bij u klanten. De Scheepstimmerman baseert de inrichting natuurlijk op uw wensen en door hun rijke ervaring zult u geen gebrek hebben aan passend advies. De Scheepstimmerman heeft sinds de oprichting van dit initiatief al verschillende projecten ingericht

De Scheepstimmerman, gevestigd in het Friese stadje Dokkum, is een ambachtelijke meubelmakerij, gespecialiseerd in het maken van steigerhouten meubels voor in en om het huis. De meubels van DeScheepstimmerman.nl vindt u terug in winkels, kantoren en huizen in heel Nederland. De Scheepstimmerman beschikt over een vast assortiment, maar maakt ook veel meubels op aanvraag. Naast meubels kunt u bij DeScheepstimmerman.nl ook terecht voor woonaccessoires, inbouwkeukens en projectinrichtingen.

projectinrichting, De Scheepstimmerman

Auteur: Johann Straatsma, IP adres: 77.250.27.106, Website: http://www.descheepstimmerman.nl

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


mei 2022
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031