Promotiefilm laten maken

Promotiefilm laten maken

 

Full motion tv commercial

Wilt u en professionele TV commercial voor regionale of landelijke uitzending laten maken om uw product of dienst te promoten? Wij produceren full motion tv commercials geheel volgens de wens van de opdrachtgever om de juiste emotie te raken. En maken daarbij gebruik van een breed netwerk, om voor u de juiste promotiefilm te maken.

 

Filmcrew

Wij bij Murekla beschikken over een compacte mobiele filmcrew om uw promotiefilm te maken.

afhankelijk van de inhoud van de opdracht in relatie tot het beschikbare budget kunnen wij de filmcrew 'uitrusten' met een regisseur, acteurs, actrices, visagisten, belichters en uiteraard meerdere bemande camera's. Dit om de beste promotiefilm voor uw product of dienst te maken.

 

Beperkt budget

Is uw budget wat beperkter, dan hebben wij de optie om uw promotiefilm te maken door middel van stillframes. Een still frame commercial is een commercial die bestaat uit los fotomateriaal waaruit een mooi en strak geheel wordt gemonteerd, bruikbaar voor TV en bijvoorbeeld narrowcasting.

Het uitgangspunt is hier meestal het logo van de adverteerder en de boodschap van de film is zoveel mogelijk toegesneden op de ontvanger.

Werkwijze bij promotiefilm

Wij weten dat het eindresultaat geheel naar uw wens zal zijn omdat wij de opdrachtgever betrekken bij alle stadia van de productie van de promotiefilm.

Zodra bij de eerste meeting is vastgesteld wat de boodschap is en voor welke doelgroep deze bedoeld is volgt er een gespecificeerde offerte. Deze wordt begeleid door een korte synopsis. Hierna volgt een gedetailleerde scenario. Wij werken met een efficiënt productieschema, want goede afspraken zorgen voor minder draaidagen

Voor de exacte kosten om uw (promotiefilm) te laten maken kunt u altijd contact opnemen met ons voor meer informatie over Promotiefilm laten maken

OFF

Categories: Marketing

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930