Pure&Fulvic met fulvinezuur

Fulvinezuur heeft de eigenschap om direct zuurstof aan de spieren te leveren. Indien u regelmatig fulvinezuur gebruikt zal dit helpen bij het verminderen van opbouw van CO2 en melkzuur, met als resultaat een kortere herstelperiode en een verhoogd uithoudingsvermogen.

Fulvinezuur, prestatievermogen verhogend

Fulvinezuur zorgt ervoor dat silica beter wordt verteerd en geabsorbeerd door het lichaam. Silica is belangrijk voor de collageenproductie en essentieel voor de pezen en ligamenten. De inname van deze humusstof en silica helpt dus bij het bouwen van sterke gewrichtsverbindingen en zorgt voor kortere herstelperiodes.

Een krachtig elektrolyt

Fulvinezuur vergroot het elektrische chemieproces in de cellen.

Natuurlijke antioxidant

Bij het sporten worden er oxidanten geproduceerd en fulvinezuur is een sterk natuurlijke anti-oxidant. Een geïsoleerde fulvinezuur, zoals Pure&Fulvic, beschikt over de capaciteit in de moleculen in het celmembraan beter voedingsstoffen te laten absorberen voor betere prestaties.

Wat is fulvinezuur?

Fulvinezuur is een natuurlijk eindproduct van verteerde organische stoffen en maakt een belangrijk deel uit van onze voedselkring (nutriëntenkring). Ooit was het overvloedig aanwezig in de bodem (en dus onze voedsel) en drinkwater, maar is het verloren gegaan in onze dagelijkse voeding als gevolg van conventionele landbouw en waterzuiveringsmethodes.

Hoe werkt het fulvinezuur?

Fulvinezuur bouwt een verbinding tussen levenloze mineralen en de lichaamseigen cellen. Het helpt deze om de mineralen beter op te nemen, en zorgt zo voor een verhoogd prestatievermogen en een beter absorptievermogen van andere supplementen.

Health Solution is onderdeel van BioAg Europe. BioAg Europe werkt samen met het Amerikaans bedrijf BioAg en is opgericht met twee duidelijke doelen:

1. Het verspreiden van kennis over humus en fulvinezuur;
2. Het leveren van betrouwbare producten op basis van humus en fulvinezuur.
Pure&Fulvic, fulvinezuur, humuszuur, humus

Auteur: E. Smink, IP adres: 31.161.91.222, Website: http://health-solution.eu/index.php/nl/humus-fulvinezuur-producten/humus-fulvinezuur-producten-webshop/humus-fulvinezuur-producten-uzelf/pure-fulvic-detail

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930