Qreer – Europees platform voor vacatures in de technische sector

Qreer.com is een internationaal technisch carrière platform. Het zorgt ervoor dat Europese bedrijven vacatures en stageaanvragen kunnen posten; en het is voor sollicitanten een mogelijkheid om te solliciteren op deze posities verspreid over Europa, gebruik makende van de complex vooruitstrevende koppelingsmethodiek en gecategoriseerde technologieën.

Qreer - European Job Board

 

Qreer.com is een betrouwbare partner voor het werven van hoog gekwalificeerd (Bachelor, Master en Promovendus) technische professionals. De oprichters van Qreer.com hebben een concept ontwikkeld – een website gefocused op technische kandidaten, waarbij negentien educatieve achtergronden worden getoond, en daarbij meer dan 700 specialiteiten vanuit geheel Europa – met de voornaamste intentie om gespecialiseerde en kosten effectieve wervingsoplossingen te bieden, gericht op zowel recruiters/bedrijven  sollicitanten. 

 

WERK BELICHTING

Het Qreer team initieert een grote variëteit van activiteiten om de juiste kandidaten aan te trekken voor de beschikbare werkplekken. Veel van deze activiteiten vragen manuele handelingen om er zeker van te zijn dat elke baan op het platform de maximale belichting krijgt voor hoge kwalitatieve en kwantitatieve kandidaten. 

 

WAAROM EUROPA

Alleen Qreer.com faciliteert u om gespecialiseerde wetenschappelijke, engineering, software en technische banen te adverteren door Europa, met enkel één klik. Er is een grote vraag voor gekwalificeerde technische specialisten, en we zien de toenemende moeilijkheden om deze profielen te vinden op regionaal of nationaal niveau. Kandidaten die open staan voor een internationale carrière, zorgen ervoor dat bedrijven de best passende kandidaten kunnen koppelen aan posities. 

 

PROFESSIONEEL NETWERK

Qreer.com wordt ondersteund door een academisch netwerk van meer dan 200 universiteiten. Hierdoor kan Qreer bedrijven faciliteren met hoogwaardig potentieel talent en voldoende ervaring hebbende technici. Samenwerking met de beste technische universiteiten in Europa, zorgt Qreer ervoor dat ze direct vacatures en stageplekken kan communiceren met afstudeerders en alumni. 

 

EUROPEES CONCEPT

Onderscheidend van andere vacaturesites, verzorgt Qreer een breed assortiment van banen binnen Europa, en een uniek geavanceerd platform voor recruiters om te kiezen uit wetenschappers, engineers, software ontwikkelaars en technici.

 

GESPECIALISEERD IN WETENSCHAP, ENGINEERING, SOFTWARE EN TECHNOLOGIE.

Qreer.com is de ideale Europese vacaturesite om gekwalificeerde, specifieke banen, en stageplaatsen te adverteren in het brede veld van wetenschap, engineering, software en technologie.  

 

BACHELOR – MASTER – PHD BANEN

Het is bekwaam in het onderscheiden van technische en niet-technische rollen. Qreer.com kiest ervoor te focussen op bachelor (studenten zonder graad), master (doctoraat) en PhD (postuniversitair) kandidaten, gebaseerd op 743 specialiteiten. 

 

UNIEKE VACATURE PROFIELEN

Qreer heeft een uniek geavanceerde zoekmachine ontwikkeld die het mogelijk maakt vacatures te posten, gecategoriseerd naar de 19 educatieve achtergronden waar 743 specialismen aan gelinkt zijn. De specialismen kunnen verder gespecificeerd worden naar werk skills of academische skills, of ervaring dat de functie beaamt.

 

EUROPESE BANENMARKT

Kom en ontmoet Qreer… Qreer.com staat op veel (technische) banenmarkten en carrière evenementen verspreid over Europa. Qreer presenteert duizenden sollicitanten met achtergronden in de Wetenschap, Engineering, Software en Technologie en laat de vacatures zien die klanten op de vacaturesite geplaatst hebben. Dit geeft de maximale belichting aan de vacatures van de organisatie. Globaal overzicht van achtergronden van kandidaten in de Qreer.com database:

 

EFFICIENTIE VS. KWANTITEIT

Qreer richt zich op een hoge kwaliteit in selectie, het heeft een unieke zoekmachine gecreëerd; die het matchen met kandidatenprofielen en vacatureprofielen mogelijk maakt. Hoe specifieker u het profiel van de vacature maakt door de selectiecriteria toe te passen, hoe beter  het mogelijk is dat de eisen van vacature ontmoet worden.

 

GEBRUIKERSVRIENDELIJKE WEBSITE

Het snelle karakter en gebruikersvriendelijk navigatie opties geven de website een onderscheidend randje. Het is een compleet nieuwe benadering van de Europese technische banenmarkt. Qreer gelooft dat eenvoud de sleutel is tot het leveren van een succesvolle vacaturesite. 

 

OP MAANDELIJKSE BASIS

–      Belichting tot meer dan 2.000.000 kandidaten door Europa via partnerschappen.

–      Gebruik maken van 743 specialiteiten om kandidaten te categoriseren in de database.

 

Vacatureplaatsingen

–      Vacature advertentie voor 60 dagen

–      Een op maat gemaakte pagina met bedrijfslogo, informatie en alle vacatures

–      Ontvang kandidaten per mail of een directe link naar ATS

–      Handmatig zoeken naar kandidaten door eigen Europese cv databases door het Qreer team.  

–      Het verscherpen van de vacature omschrijving (eventuele vertaling naar Engels)

–      Het highlighten van vacatures in onze nieuwsbrief aan de volledige database

 

CV Search

CV search geeft u de mogelijkheid te kunnen browsen door de Europese CV database van Qreer en daarbij gebruik te maken van de unieke filters. U kunt kandidaten filteren op educatie, achtergrond, specialisme, locatie en scholingsniveau (of een combinatie van deze filters) om de best passende kandidaat te vinden binnen Europa. 

OFF

Categories: Diensten

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930