Restaurant Duiven

De Kommensaal: een prachtige locatie voor uw bedrijfsfeest
In het plaatsje Lathum, vlak aan het water, ligt de prachtige oude, verbouwde boerderij De Kommensaal – restaurant duiven. Deze gasterij, die van generatie op generatie is doorgegeven, is in de loop der jaren verbouwd tot een schitterende locatie voor bedrijfsfeesten en zakelijke bijeenkomsten. Naast het restaurant beschikt De Kommensaal over verscheidene zalen die zeer smaakvol zijn ingericht en voldoen aan de nieuwste eisen van deze tijd. De Kommensaal beschikt verder over een prachtig terras, is aangepast voor rolstoelgebruikers en heeft ruime parkeergelegenheid.

De meerwaarde van de Kommensaal voor het bedrijfsleven
De Kommensaal is al door vele bedrijven en organisaties gevonden. Het is een ideale zakelijke omgeving die voor vele doeleinden is geschikt. De gasterij is een geliefde accommodatie voor een jubileum, een receptie, een bedrijfsfeest of bijvoorbeeld een winterse barbecue met uw werknemers. Heeft de bijeenkomst een zakelijk karakter, dan kunt u bij ons terecht voor een vergadering of lezing. Wij zijn hiervoor volledig uitgerust. Zo is er Wifi, een beamer, een scherm en een flip-over. Wilt u tijdens uw bijeenkomst een lunch of diner gebruiken, dan is dat geen enkel probleem.

De zalen
Dat de Kommensaal geen doorsnee locatie is, zult u direct al zien. Zo hebben wij een intieme zaal in de wijnkelder waar u optimaal beschikt over privacy. Onze grote zaal heeft een podium waar u bands kan laten spelen of een dj kunt laten draaien. De bar in deze zaal is authentiek en geeft het gevoel van een traditioneel bruin café. Achter in het gebouw is ook nog een zaalruimte die multifunctioneel wordt ingezet. Alle zalen kunnen los of aansluitend aan elkaar worden gebruikt. Komende zomer is het tevens mogelijk een privé terras te betrekken bij de zalen. De zalen zijn rolstoeltoegankelijk, even als de toiletten.

Lekker eten bij restaurant duiven
restaurant duiven

Auteur: Erik, IP adres: 95.96.119.60, Website: http://www.dekommensaal.nl

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Horeca Tags:

admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930