Restaurant Gouda

Restaurant Gouda

 

Een restaurant waar je kleine gerechtjes kunt bestellen. Dat klinkt niet zo aantrekkelijk. Dan heb je nog trek als je weggaat zullen sommige mensen denken bij het horen van deze woorden. Welnu, niet is minder waar. Dat is, wanneer je bij HAPPZ restaurant Gouda op bezoek gaat. HAPPZ restaurant Gouda is namelijk geen restaurant zoals alle andere. HAPPZ restaurant Gouda is een restaurant dat niet zoals alle andere restaurants. Je kunt hier namelijk meerdere kleine gerechtjes eten. De prijs van de gerechtjes is ernaar gemaakt. Het is dus niet zo dat je met trek vertrekt uit het restaurant omdat de gerechtjes te klein zijn.

 

De tweedeling van de kaart

HAPPZ restaurant Gouda heeft een duidelijke tweedeling gemaakt op de menukaart. De tweescheiding zit hem in de gerechten. Er staan op de kaart een grote variëteit aan Taste gerechten en een grote variëteit aan Share gerechten. De Share gerechten zijn zo gemaakt dat ze eenvoudig te verdelen zijn met je tafelgenoten. Het zijn gerechten die makkelijk te verdelen zijn om gehannes met gerechte te voorkomen. De Taste gerechten zijn bedoelt om nieuwe smaken te ontdekken. De smaken van de Taste gerechten komen vanuit de hele wereld. Er zijn Taste gerechten en Share gerechten voor iedereen. Gewaagde uitgesproken gerechten of juist iets bekendere veiligere recepten, voor ieder wat wils!

 

Voor ieder wat wils

Voor de mensen die toch liever een gewoon bord met eten hebben restaurant Happz ook de uitgelezen plek om aan te schuiven. Er staan heerlijke Grill-gerechten op de kaart. Zo wordt een avondje bij HAPPZ restaurant Gouda echt een heerlijk avondje uit voor iedereen.

 

Contact

Bekijk de kaart een van HAPPZ. Die vind je op de site van restaurant HAPPZ. Op die site kun je ook direct een reservering maken. Doe dat om verzekerd te zijn van een plekje in dit leuke restaurant. Ook met grotere groepen kun je terecht bij HAPPZ. Neem eens contact op om achter alle mogelijkheden te komen!

OFF

Categories: Horeca

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930