Restaurant in Houten

Restaurant in Houten

Wil je je vrienden centraal in het land ontmoeten en is jullie oog op Houten gevallen? Houten is een gezellig dorp in het midden van het land en het is ideaal gesitueerd aan diverse snelwegen. Als je heerlijk wil dineren in een restaurant in Houten, dan moet je natuurlijk een bezoek brengen aan Bij Teus. Bij Teus is het goed vertoeven. Bij Teus is het heerlijk eten. Bij Teus voel je je onmiddellijk thuis. Bij Teus kun je aankomen met een flinke groep vrienden, om een geweldige avond te beleven en om te genieten van de ambiance, je gezelschap en de vakkundig bereide maaltijden.

 

Verrassend menu met meerdere gangen

Bij Teus kun je kiezen tussen verschillende menu’s, van vier tot zeven gangen. Elke drie weken wordt het menu gewisseld, zodat je niet snel dezelfde culinaire ervaring zult hebben. Van tevoren geef je aan of je allergieën hebt en waar je niet van houdt. De koks van Bij Teus houden daar dan rekening mee. Dus wat gaat het worden in het restaurant in Houten? Ga je voor vier gangen, vijf gangen, zes gangen of gaat het je lukken om het volledige zeven gangen menu te genieten in dit restaurant?

 

Groepen zijn ook welkom

Restaurant Bij Teus in Houten biedt ook plek aan groepen van 4 tot 140 personen. Heb je een workshop, vergadering of bedrijfsfeest en wil je graag naar een restaurant in Houten? Het team van Bij Teus heet je van harte welkom in hun mooie restaurant. Vriendengroepen, familiebijeenkomsten of zakelijke evenementen: restaurant Bij Teus weet de ruimte zo in te delen dat er voor elke groep een geschikte zaal is. Zaalhuur hoef je niet te betalen, het is voldoende om te genieten van een hapje en een drankje. Vergeet alleen niet om te reserveren…

OFF

Categories: Horeca

Digikring


januari 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031