Restylane fillers

Restylane is een injecteerbaar vulmiddel bestaande uit hyaluronzuur – een stof die van nature door het lichaam.
Het is FDA-goedgekeurd voor gebruik in het effenen van matige tot ernstige rimpels en nasolabiaalplooien.
Het wordt ook gebruikt “off-label” (d.w.z. niet FDA goedgekeurd) te versterken lippen verminderen de diepte van de scheur troggen.

De effecten van Restylane injecties duren meestal ongeveer zes maanden. Net als bij andere vullers, kunnen bijwerkingen van Restylane behandelingen omvatten tijdelijke blauwe plekken, zwelling en gevoelloosheid. Deze verdwijnen meestal binnen een paar dagen.

Er is geen vaste periode die wij ervan kunnen garanderen Restylane duren. Het is afhankelijk van het gebied, de hoeveelheid, activiteitsniveau van de patiënt en metabolisme.

Duurt het langst in de gebieden die het minst mobiel. Het duurt vaak een jaar of meer onder de onderste oogleden wanneer tear trough depressies worden gecorrigeerd. Het verdwijnt snelste in de meeste mobiele gebieden, zoals de lip, sneller in degenen die hun lippen veel bewegen.

Bij de Kliniekbemiddelaar kunt u terecht voor al uw vragen over fillers, botox en andere cosmetische behandelingen. Wij bemiddelen voor u met de beste klinieken in Nederland, België en daarbuiten. Bezoek gerust onze website en laat u informeren over de mogelijkheden. Het indienen van een aanvraag is vrijblijvend en gratis.
fillers, restylane

Auteur: Kliniekbemiddelaar, IP adres: 217.103.188.6, Website: http://www.kliniekbemiddelaar.nl

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Gezondheid Tags: ,

admin


Juli 2022
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031