Revolutie in de hygienesector

Tegenwoordig kan je bijna alles online bestellen. Ook de kledingindustrie, die in de onlinewereld lang achter bleef, is inmiddels digitaal actief. Het moment is daar dat de ietswat conservatieve markt, de hygiënesector, nu ook de online mogelijkheden heeft ontdekt. De laatste paar jaar rezen de online webshops met schoonmaakartikelen en zeepdispensers de pan uit. Er is één webshop die er uit springt, en de digitale wereld goed lijkt te snappen: Hygiënepapier.nl.

 

Hygiënepapier

De webshop hygienepapier.nl heeft een ruim assortiment aan toilethygiëne, dispensers, rollen, lappen en absorptiematerialen. De klanten van deze webshop zijn voornamelijk afkomstig uit B2B sector, maar inmiddels hebben ook particulieren de website gevonden. Niet geheel onbelangrijk, ze beweren dat ze echt in alles de goedkoopste zijn. Na een uitgebreide vergelijking op het internet blijkt dit vaak nog waar te zijn ook. Hygienepapier biedt gratid verzending boven de 100 euro en levering binnen 48 uur. De voornaamste klantenkring bestaat uit schoonmaakbedrijven, scholen, verenigingen, campings en overige MKB bedrijven. 

 

Gebruiksgemak

Een groot pluspunt van Hygienepapier.nl vergeleken met andere aanbieders is dat de webshop handig in gebruik is. Dit komt o.a. door de verschillende tools die ze bieden om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo is er een dispensercheck, die eenvoudig de navullingen laat zien die in jouw dispenser passen. Ook is er een factuurcheck, waar men een factuur van een andere leverancier kan uploaden. Hygiënepapier.nl beweert dat je gegarandeerd 15% korting krijgt op die factuur, als je de producten bij hun besteld. 

 

Huismerk

Het geheim van de lage prijzen zit hem o.a. in de samenwerking met Euro Products, een grote fabrikant van hygiëneartikelen. Euro Products produceert verschillende navullingen, die veel voordeliger zijn dan die van de ''bekende'' merken, zoals Tork, Vendor en Kimberly-Clark. De navullingen zijn net zo goed en soms zelfs beter van kwaliteit. Ze zijn zo gemaakt dat ze passen in alle dispensers van de ''bekende'' merken. 

 

Kennismakingsknallers

Voor de bedrijven die graag kennis willen maken met Hygiënepapier.nl zijn er de kennismakingsknallers. Via deze kennismakingsdeals kunt u voor een extra voordelige prijs de producten van Hygiënepapier.nl uitproberen. 

OFF
Digikring


augustus 2018
M D W D V Z Z
« jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031