RVS kisten op maat voor een betere bedrijswagen

RVS kisten op maat. Iedere vrachtwagen, aanhangwagen of oplegger heeft er eigenlijk baat bij. Het handige van RVS kisten op maat bij zo’n bedrijfswagen is dat de kisten gemaakt zijn voor de transport van een kleine spullen (gereedschap, spanbanden, handschoenen, sneeuwkettingen en veiligheidsmateriaal). Dat is wel wat anders dan de binnenkant van een cabine. Die is gemaakt om het de chauffeur van de bedrijfswagen zo comfortabel mogelijk te maken. Het is dus zonde om spullen mee te nemen in de cabine die daar eigenlijk niet voor bedoelt zijn. Het is dus aan te raden om te kiezen voor een kist aan de buitenkant van de bedrijfswagen. Daar heeft niemand last van de opbergruimte, het zorgt er slechts voor dat er meer producten meegenomen kunnen worden dan dat het geval is in wanneer er geen opbergkisten zijn gemonteerd op de wagen.

 

Omdat het in dit geval gaat om onderbouwkisten, opbouwkisten, disselbakken en materiaalkisten zullen de kisten geïntegreerd worden in het design van de wagen. In vrijwel geen van de gevallen zal zichtbaar zijn dat de kist niet bij de originele afgeleverde auto hoort.

 

Gepro Box

De kisten op maat kun je bestellen bij Gepro Box. Gepro Box is een bedrijf dat is gevestigd in Gouderak. Bij dit bedrijf kun je ontzettend veel verschillende soorten kisten kopen. De kisten van Gepro Box  zijn te koop in verschillende materialen (gegalvaniseerd staal, aluminium, RVS, kunststof, staal met coating) in verschillende formaten (500mm-2000mm) of uitvoeringen door keuzes in sluitingen, gasveren, lades indelingen of materiaaldiktes.

 

RVS kisten op maat

Het assortiment van Gepro Box is heel groot. Toch kan de situatie zich voordoen dat de ideale opbergkist er niet tussen zit. Neem dan eens contact op met Gepro Box voor RVS kisten op maat. De RVS kisten op maat worden volledig voor jou gemaakt, en volledig volgens jouw wensen. Dat betekent dat de kisten aan al je wensen voldoen! Neem contact op met Gepro Box via info@geprobox.com of +31(0)182 769238.

OFF

Categories: Auto's

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930