RVS snijden tips

Bij Kraan & Roos Constructie bent u aan het juiste adres voor RVS materiaal te laten snijden! RVS snijden is het snijden van roestvast staal materiaal. RVS staat ook voor roestvast staal. RVS materiaal bestaat uit staal met een ijzerlegering. Deze bevat een chroom laag van 11 tot 12%, wanneer het staal in contact komt met zuurstof ontstaat er een chroomoxidehuid aan het oppervlak.

Het voordeel van RVS snijden

Het grote voordeel van RVS materiaal is dat het, in tegenstelling tot aluminium of ijzer, tientallen jaren mee kan. Door het chroomoxidelaagje dat vrijkomt bij het combineren van chroom en zuurstof wordt er roestvorming voorkomen, waardoor het erg lang mooi blijft.

Door het snijden van RVS materiaal worden producten op maat gesneden tot roestvrije producten. Hierdoor kunnen er vele projecten worden gerealiseerd, zoals sierhekken met vrij complexe vormen of balkonhekken. RVS snijden vereist een zeer hoge mate van concentratie en zeer zeker zorgvuldigheid. Met de 25 jaar ervaring die wij, als Kraan & Roos Constructie BV, hebben op dit vakgebied kunt u zeer goede kwaliteit en deskundigheid verwachten.

Onze projecten

RVS snijden vereist maatwerk, dit maatwerk willen wij realiseren door te werken vanuit vier aandachtspunten. De vier aandachtspunten die wij hanteren zijn kwaliteit, deskundigheid, zorgvuldigheid en service. Naast deze vier aandachtspunten staat vakmanschap hoog bij ons in het vaandel. We hebben zeer deskundig personeel in dienst dat uitstekend onze machines weet te bedienen. Als Kraan & Roos Constructie communiceren wij open en direct met onze klant. Zo weten wij exact wat u verlangt, en kunnen wij de materialen RVS snijden zoals u wenst.

Door het RVS snijden van de materialen ontstaan er mooie producten. Een aantal voorbeelden van projecten die wij, voor zowel binnen als buiten, de afgelopen jaren hebben uitgevoerd zijn:

• Reclameborden
• Trappen
• Sierhekwerken
• Sierhekken
• Balustrades
• Balkonhekken

RVS snijden bij Kraan & Roos Constructie

In elk project is innovatie een onderdeel. In goed overleg met de opdrachtgever en ontwerper passen wij, als Kraan & Roos, een stukje innovatie toe om de meest complexe projecten te kunnen realiseren.
Neemt u voor meer informatie contact op met een van onze medewerkers. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 172 613526 of een e-mail te sturen naar info@kraanenroos.nl

RVS snijden, RVS snijden tips

Auteur: Gerard Kempers, IP adres: 109.109.117.18, Website: http://www.kraanenroos.nl/rvs-snijden

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


Juli 2022
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031