Schade gereden? Los het op

De uitdrukking ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ komt je vast wel bekend voor wanneer je ooit schade hebt gereden. Een kleine troost, het is inderdaad zo! Hoe veel ervaring je ook hebt met autorijden, een ongelukje is altijd mogelijk. Daarnaast, het is ook nog mogelijk dat je schade aan de auto hebt dat veroorzaakt is door anderen. Wellicht in het verkeer, door erg slecht weer, of misschien door vandalen op straat. Hoe de schade ook veroorzaakt wordt, het is nooit leuk en al helemaal niet mooi. Dus wil je er zo snel mogelijk iets aan laten doen, dus breng je je wagen naar Lambert Autoschade Eindhoven.

Niemand wil schade

Veel mensen zijn trots op hun eigen auto, het is als het ware een verlengstuk van je persoonlijkheid. Een leuke dame rijdt graag in een vrouwelijke en chique auto, zoals bijvoorbeeld een Fiat 500 of een Mini Cooper. Mannen kiezen graag voor auto’s met snelheid of met dikke velgen eronder, je ziet dan ook niet vaak (nooit) een man in een roze Fiat 500 rijden. Vanwege deze trots op de auto, wil je ook dat deze er altijd netjes uit ziet. Regelmatig je auto wassen hoort hierbij, maar ook eventuele schade laten herstellen. Een auto met deuken of krassen oogt nou eenmaal niet netjes, vooral niet als je met je auto naar klanten toe moet.

Schade verlaagt de waarde van je auto

Stel een krasje of deukje maakt jou helemaal niets uit, zolang de auto maar goed rijdt. In principe niet erg, maar wat nou als de volgende eigenaar hier wel waarde aan hecht. Wanneer je een gebruikte auto van een paar jaar oud koopt, dan koop je deze het liefste schadevrij. Een krasje of een deuk is een goede reden om nog wat van de prijs af te dingen. Dit zou je zelf doen, dus een ander wellicht ook. Daarom doe je er goed aan om je auto goed te verzorgen en schade dus tijdig te herstellen.

OFF

Categories: Auto's

Digikring


maart 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031