Schaduwdoeken voor in de tuin

Schaduwdoeken voor in de tuin

De zon kan erg warm zijn in de zomer en dan is het fijn om een beetje in de schaduw te zitten. Schaduwdoeken zijn perfect om zonnestralen tegen te houden en als het een keer begint te regenen is het niet nodig om naar binnen te gaan. Schaduwdoeken zijn er in verschillende vormen, zoals een driehoek, vierkant en een rechthoek. Het is erg handig want het kan op veel lastige plekken geplaatst worden en het wordt strakgespannen waardoor het stevig blijft zitten. Een windvlaag is ook geen probleem voor de strakgespannen doeken. Er zijn doeken die van verschillende materiaal worden gemaakt, want er zijn bijvoorbeeld doeken die water doorlaten en die waterdicht zijn. Het is een mooie toevoeging aan een tuin omdat het erg handig is en het ziet er stijlvol uit. Om de doeken op te bergen heb je weinig ruimte nodig door de dunne stoffen die gebruikt worden.

Verschillende zonnewering

Zonnewering is erg voordelig en het neemt weinig ruimte in. De doeken worden in verschillende maten en vormen gemaakt zodat het perfect bij een huis kan passen. Het kan ook perfect gebruikt worden om een terras uit te breiden of te maken. Om een overkapping te maken kan erg duur zijn, en een alternatief daarvoor kan dit doek dan zijn. Wavesails zijn ook erg mooi voor in de tuin, want het geeft een beetje een Arabische sfeer die goed het zonlicht tegenhoudt. De doeken kunnen perfect over langwerpige tafels geplaatst worden en het doek kan ook opgerold worden. Zo kan je genieten van de zon, en als je er weer genoeg van hebt dan kan je het doek weer uitvouwen. Bekijk de producten in een online webshop.

Hoe maak je schaduwdoeken schoon?

Schaduwdoeken kunnen van verschillende materialen gemaakt worden en in verschillende vormen. Als je wilt dat het doek schoon blijft en lang meegaat moet het een keer onderhouden en schoongemaakt worden. Er zijn speciale shampoos te koop waarmee je de doeken perfect kunt schoonmaken. Als de doeken hoog hangen is het beter om ze eraf te halen want het kan gevaarlijk zijn als je de doeken wilt schoonmaken terwijl ze nog aan de palen vastzitten. Er zijn ook doeken die een vuil en schimmelvrije coating hebben, dus hoef je hierbij geen chemicaliën of een borstel te gebruiken. Het kan dan makkelijk schoongemaakt worden met water en een spons. Bij ISlifestyle heb je prachtige schaduwdoeken van topkwaliteit en nog veel meer.

OFF

Categories: Links

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930