Schilder Amsterdam schildert uw kozijnen

Heeft u geen trek in een dure investering voor nieuwe kozijnen maar zijn ze wel aan een opknapbeurt toe? Dan is het verstandig om uw kozijnen een nieuw fris uiterlijk te geven door ze te verven.

Kozijnen zorgen voor het aanzicht van uw woning. Verder beschermen kozijnen ook uw woning tegen storm, regen, wind en vrieskou. Het is dus een belangrijk onderdeel van uw huis die u moet onderhouden. Het laten schilderen van kozijnen behoort tot het onderhoud. Houdt er rekening mee om dat op tijd te laten doen om de levensduur van de kozijnen aanzienlijk te verlengen. De investering in nieuwe kozijnen is vele male duurder dan het schilderwerk dat een Schilder Amsterdam levert. Om een indruk te geven: het vervangen van 6 kozijnen komt al snel uit op een prijs van rond de 10.000 euro.

Wanneer is de Schilder Amsterdam nodig?

Het verschilt per situatie hoe lang het schilderwerk op kozijnen mee gaat. Voor het binnen schilderwerk geldt een termijn van ongeveer 7 jaar dat het aan vervanging toe is. Bij de buitenzijde van de kozijnen geldt het advies dat het om de 5 jaar aan vervanging toe is. Dit heeft te maken met de weeromstandigheden waarmee de buitenzijde geconfronteerd wordt door de jaren heen. Echter kan de dus per situatie verschillen. U kunt uw kozijnen controleren op scheurtjes in de verf, beschadigingen, slijtage, verkleuring of slechte hechting van de verf. Hieruit kunt u opmaken of het wellicht eerder nodig is om uw kozijnen te laten schilderen door schilder Amsterdam.

Dan is er nog het verschil tussen houten, aluminium en kunststof kozijnen. In tegenstelling tot aluminium en kunststof kozijnen, die niet geschilderd hoeven te worden, is het bij houten kozijnen van belang om deze regelmatig te laten schilderen. Dit om het een betere uitstraling te geven en mooi te houden, maar ook om het te beschermen tegen vocht. Vocht kan leiden tot houtrot en wanneer dat is geconstateerd zult u uw kozijnen moeten vervangen. Wees dus alert en laat uw kozijnen op tijd schilderen door de Schilder Amsterdam.

OFF

Categories: Woning en tuin

Digikring


augustus 2018
M D W D V Z Z
« jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031