Reinigingsmiddelen en schoonmaakmiddelen

Iedereen heeft er mee te maken, het schoonmaken en reinigen van spullen en oppervlaktes. De een vindt het erg en de ander vindt het leuk! Hoe dan ook, een hygiënische omgeving is belangrijk, voor uw eigen gezondheid en ook voor die van anderen. Via de webshop van schoonmaak- en reinigingsspecialist Huchem bestel je alle producten die nodig zijn voor het reinigen van spullen en oppervlaktes. 

Huchem is al jaren dé schoonmaakspecialist van Nederland en is werkzaam in diverse grote branches. Wij hebben voor elk probleem de juiste schoonmaakoplossing. Zoekt u een partner in grote schoonmaakoplossingen? Wij helpen u graag. Met Huchem is vuil verleden tijd. Of u nu op zoek bent naar een reinigingsmachine voor uw magazijn of winkel, glycolen zoekt voor uw koelinstallaties, grote hoeveelheden sanitaire voorzieningen nodig heeft of bijvoorbeeld haarnetjes en hygiënische handschoenen zoekt, in de webshop van Huchem vindt u alle benodigde producten.  

Veel van onze klanten werken in de voedselbewerkingsindustire. Denk hierbij aan slagers, restaurants, bakkers, cafetaria's en voedselbewerkingsfabrieken. Een veel voorkomend probleem bij restaurants is bijvoorbeeld vetaanslag in de keuken. Bij het bereiden van voedsel komt vet vrij en deze vetlaag bindt zich snel aan bepaalde oppervlaktes. Om uw keuken goed schoon te houden is het belangrijk om de juiste ontvetter te gebruiken. Dit geldt tevens voor het schoonhouden van uw ovens. 

Onze producten worden ook veel gebruikt binnen de transportbranche. Denk hierbij aan het reinigen van insectensporen op vrachtwagensen het schoon houden van een scheepsdek bij vrachtschepen.  

Bij Huchem staan wij garant voor de kwaliteit van onze producten. Wij zorgen ervoor dat u de best verkochte producten binnen de branche aangeboden krijgt. En omdat wij een groothandel zijn kunt u daarnaast al onze producten tegen een scherpe prijs bestellen! Bovenop de altijd scherpe prijs kunt u bij diverse productgroepen ook nog gebruik maken van staffelkorting. 

OFF

Categories: Diensten

Digikring


maart 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031