SED Advocaten

SED Advocaten

 

SED Advocaten is al meerdere jaren een ervaren speler in de markt. Ons advocatenkantoor gelegen in Utrecht beschikt over meerdere advocaten die diepgaande kennis en ervaring hebben en precies weten hoe zij u bij kunnen staan bij uw zaak. Het portfolio van onze advocaten staat vol met allerlei interessante zaken en klanten. Deze ervaring heeft geleid tot experts op het gebied van advocatuur. Voor alle zaken kunt u terecht bij ons. Daarnaast beschikken wij over een cassatieadvocaat. Meneer N. Van Schaik mag met enkele jaren met trots zeggen dat hij personen mag bij staan met een cassatiezaak. Een cassatieadvocaat wordt je namelijk niet zomaar.

Sinds enkele jaren geleden dient een zwaar toelatingsexamen gemaakt te worden. Als deze wordt gehaald mag hij of zij de titel van cassatieadvocaat dragen. SED Advocaten beschikt over een van deze advocaten.

 

Cassatie indienen met SED Advocaten

 

Wat betekent het als u een cassatie indient met behulp van SED Advocaten. Als u het niet eens bent met de uitspraak van de Hoge Raad, kunt u daartegen in hoger beroep gaan. Dit wordt ook wel in cassatie gaan genoemd. Dit betekent dat u beroep doet op de uitspraak van de rechter. Hij of zij heeft volgens u niet voldoende uitspraak gedaan. Het hoogste rechtsprekende orgaan van Nederland zal dan beoordelen of de betreffende rechter wel voldoende uitspraak heeft gedaan. Hierbij heeft u de hulp nodig van een cassatieadvocaat van SED Advocaten.

 

SED Advocaten begeleidt u in dit proces

 

SED Advocaten kan u helpen met dit moeilijke proces. Er dienen namelijk verschillende handelingen gedaan te worden. Als u de cassatie heeft ingesteld zal het Gerechtshof de stukken naar de Hoge Raad sturen. Dit moet binnen 4 maanden gebeuren, meestal duurt dit wat langer. Als de stukken zijn aangekomen ontvangt u een schriftelijke aanzegging. SED Advocaten kan helpen met elke zaak. 

OFF

Categories: Diensten Tags: ,

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930