Sla ook de lange producten op in je magazijn!

P { margin-bottom: 0.21cm; }

Een bedrijf met lange producten, lang gereedschap of lange materialen kan moeite hebben met de opslag van deze goederen. Bedenk maar eens hoe lastig het kan zijn om buizen, planken of latten van meer dan 3 meter overzichtelijk en efficiënt op te slaan. Dit kan haast niet zonder een goede stelling.

 

Kies een draagarmstelling

De beste stelling voor de opslag van lange voorwerpen is een draagarmstelling. Een draagarmstelling dankt zijn naam aan de manier waarop hij producten opslaat. De 'armen' van de stelling zorgen voor het draagvermogen. De armen van een draagarmstelling kunnen zo lang gemaakt worden als nodig is. Zo kunnen buizen met grote lengtes worden opgeslagen.

 

De ruimte van loods, opslag of magazijn kan optimaal worden benut worden door het gebruik van een draagarmstelling. Een draagarmstelling benut de ruimte optimaal omdat je meer producten op een plek kan opslaan bespaar je ruimte en dus geld door gebruik te maken van een draagarmstelling.

 

Kies voor Ferretto Group

De draagarmstelling kun je laten installeren door een bedrijf met ervaring in te huren. Een bedrijf dat dit kan doen is Ferretto Group. Ferretto Group is een bedrijf dat naam heeft gemaakt in de opslag en archiveringsindustrie door producten van grote kwaliteit te leveren. De draagarmstelling niet uitgesloten.

 

Ferretto Group is een wereldwijd bekend bedrijf met vestigingen in alle continenten. Overal ter wereld staat Ferretto Group om zijn ingenieuze oplossingen en optimale inzet van het magazijn. Wacht niet langer en maak een afspraak met Ferretto Group om een draagarmstelling te laten installeren in uw magazijn. Als u denkt dat een andere stelling beter is in uw bedrijf treur dan niet. Ferretto Group beschikt namelijk over vele soorten stellingen, allemaal bedoelt voor andere soorten producten. Grote zware producten kunnen opgeslagen worden in een inrijstelling, kleinere producten kunnen opgeslagen worden in een bakschapstelling of een paternosterstelling. Alles ontworpen, geinstalleerd en onderhouden door dat ene bedrijf: Ferretto Group!

OFF

Categories: Business

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930