Slapen in een Yurt

Slapen in een Yurt

Een Yurt is een authentieke tent waarmee de Nomaden tot op de dag vandaag rondtrekken. Zij verhuizen van plaats naar plaats om hun vee te laten grazen en om groenten en fruit te verbouwen. Primitief leven is voor hen vanzelfsprekend. Een heel ander leven dan wij gewend zijn. Wil jij ervaren wat het is om als een echte Nomade te leven? Dan kun je nu op verschillende plaatsen in Europa een yurt huren. Je kunt er verblijven voor één nacht maar ook voor een wat langer verblijf. De yurts zijn van alle gemakken voorzien, het is wel wat meer dan slapen in een tentje. Ga bijzonder overnachten op een Glamping in Nederland.

Onthaasten in een yurt op de Wadden of in het buitenland

Wil je ervaren hoe het is, slapen in een yurt? Dan hoef je het land niet uit, want je kunt ook een yurt Nederland huren, bij voorbeeld op Glamping in Texel. Een yurt op Texel huren betekent heerlijk genieten van de rust en de stilte en wakker worden van het gefluit van de vogels in de vroege morgen. Sta op voor een heerlijke wandeling voordat je gaat ontbijten of geniet van het onthaasten. Wil je liever naar het buitenland? Ook dan is slapen in een authentieke yurt mogelijk. Huur een yurt België of in Frankrijk of Spanje voor een onvergetelijke vakantie.

Yurt tenten zijn van alle gemakken voorzien

Wie denkt dat yurt tenten zeer primitief zijn vergist zich. Het zijn ruime vakantieverblijven waar je zonder problemen met twee of vier personen kunt overnachten. Sommige yurts hebben zelfs een open haard zodat je het lekker warm kunt stoken als de temperatuur achter blijft. Je kunt tijdens je verblijf uiteraard gebruik maken van de faciliteiten van het park. De leukste vakanties in een yurt boek je eenvoudig via Supertrips.nl. Hier vind je een ruim aanbod van de mooiste locaties in Europa.

OFF

Categories: Vakantie

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930