Social-Boost

Supersnel contact met Livechat op je website!

 
Veel van je website bezoekers vertrekt zonder te converteren, dat kan natuurlijk beter.

Waarom Livechat?

 

 

 • Livechat verhoogt de omzet. De kern is dat klanten iemand hebben die ze kan helpen de aankoop te doen als ze een kritische vraag hebben die de aankoop negatief of positief kan beïnvloeden.
   
 • Livechat geeft uw organisatie een voorsprong op de concurrentie. Veel organisaties bieden nog geen livechat op hun websites. Als u zich wilt onderscheiden, dan is livechat een belangrijk aspect die websites moeten hebben om een concurrentievoordeel te verkrijgen.
   
 • Livechat kan de pijnpunten bij de klant blootleggen. Door de pijnpunten te leren kennen kan een organisatie gemakkelijker kansen identificeren om producten en diensten te verkopen.
   
 • Livechat geeft vertrouwen aan bezoekers. Volgens onderzoeksbureau Forrester Research willen veel bezoekers door een echte persoon geholpen worden als ze online aan het winkelen zijn; sterker nog, 44% van online consumenten zegt dat tijdens een online aankoop het beantwoorden van vragen door een echte persoon één van de belangrijkste kenmerken is die een website kan bieden.
   
 • Livechat verlaagt de kosten. Livechat verlaagt de contact center kosten doordat de gemiddelde interactie-kosten lager liggen. Bovendien verhoogt livechat de efficiëntie doordat livechat operators meerdere chats tegelijkertijd aan kunnen, en vermindert de behoefte dus om meer medewerkers aan te nemen. http://www.social-boost.nl

 

 

OFF

Categories: Business

Digikring


augustus 2018
M D W D V Z Z
« jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031